Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz ooloo #197053 üzenetére

    Ezt továbbra is így gondolom, hogy pár csatából nem lehet levonni messzemenő következtetést. Csak nála a 3 csata mellé ott vannak az eddigi eredményei, plusz az, ahogy végig magyarázta a csatákban, hogy mit miért csinál, mikor érdemes használni a prém skulót, és mikor lesz elég a normál, mikor érdemes rámenni az ellenfélre, mert a minimap alapján erre, vagy arra lehet számítani, stb-stb. És amit mondott, azt általában kivitelezte, és bejött. Szóval van hitele annak, amit mond, és csinál, amivel megalapozza azt, hogy akár a 3 csatás etap is sokkal több igazságtartalommal rendelkezik, mint ha ezt egy "avg_player_78" adja elő a maga 1000 wn8-ával.
    Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mi lenne az általános vélemény akkor a 3 csatáról, hogyha jól benullázza mindegyiket, és alig tudott volna jobbat felmutatni, mint amit a tulajdonosok. Akkor rögtön előjönne az összes konteós, hogy ugye megmondtam, hogy ha el van átkozva az account, akkor mindegy, ki játszik vele. Akkor nem számítana, hogy csak 3 csata.

    De a félreértések elkerülése végett azt le kell szögeznem, hogy nem, nem vagyok elvakult Scheff rajongó, vannak néha olyan dolgai, amik nagyon nem szimpatikusak. De az tény, hogy jó játékos, érdemes elgondolkozni azon, amit mond.

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák