Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Valaki elmagyarázza, hogy a legutóbbi szórás nerf óta, hogy a bánatban működik a rendszer?

    Többféle szórás mechanikát megéltem már a játék kezdete óta, csak érdekel, hogy most mi a helyzet. Amikor én még abbahagytam a játékot, akkor a legénység fejlesztésével a szórási kör és a kör szűkülési ideje volt fejleszthető, de a lövések többsége (mozdulatlan jármű és teljesen beszűkült célzókör esetén) azért középre tartott és a rendszer csak aránylag ritkán dobott olyat, hogy a célzókör legszélén csapódjanak be a lövések. Számomra ez volt az aranykor, a játékos célzási képességei jobban számítottak, mint egy játékoson kívülálló titokzatos isteni erőhatás közbelépése.

    De most a T-43 (ezt húzom éppen az Obj.430 irányába tartva) eléggé szar. A lövéseim kb 60%-a célzókör legszélére megy (álló jármű, beszűkült kör). Oké a legénység sincs még rendesen kihúzva (100% amúgy, de az első skillt most tanulják (ami nem a BIA, mert nekem előbb kell a Sixth Sense). De amúgy a minden idők legnagyobb kedvencének számító Tiger I-nél is megfigyeltem hasonlót, pedig ott egy 5 skilles legénységről beszélünk és igényli a nagy távolságú pontosságot, mert nem közelharcos gép.

    Van annak szépsége, mikor 150 méterről nem találod el a mozdulatlan artyt, mert vagy a lába elé vágódik le, vagy centikkel mellémegy, konkrétan a harmadik lövést tudtam csak belé küldeni, de végül nem én kaptam ki őt, hanem egy csapattársam.

    Vagy van valami trükkje annak, hogy mitől fog a célzókör közepe felé tartani egy lövés? Ugye nem valami prémium fogyóeszközzel kell etetni a legénységet? Tegnap néztem Quickybaby videóját erről a szovjet med ágról és hát bármivel vádolható, csak azzal nem, hogy béna játékos, de ő is aránylag sok luftot lőtt. Ez ilyen lett? Így kell szeretni?

Új hozzászólás Aktív témák