Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz ooloo #195104 üzenetére

    Azt nem tudtam, hogy ti szereztétek meg előbb a közepet. Akkor ja, elég lett volna ha megakadályozzák, hogy ők felmenjenek a lassabb tankokkal és nagy eséllyel győzelem.
    Egyébként ha látni, hogy nincs support és túlerőben fel fognak menni akkor érdemes inkább leesni a hegyről. Annyiból jobb volt a hd előtti verziója ennek a pályának, hogy több helyen is könnyen le lehetett jönni, de azért ha okosan csinálja az ember most is van pár hely ahol le lehet esni hp vesztés nélkül. Például E7-ben szépen le lehet jönni és onnan általában biztonságosan vissza is lehet vonulni a saját bázis felé.

    Más:
    Jó volt ez a Mailan-Skill szakasz. Jókat röhögtem rajtuk. Mailand 24 órás adást csinál, ennek volt egyik állomása a Skill-lel való szakasz. Most épp Dakival játszik, de voltak gyakorlós játékok a nézőkkel is.
    [csúnya fókavadászat1]
    [csúnya fókavadászat2]
    [yolo vadászat artikra Dakival]

    Volt olyan játék, hogy elbújtak a nézők kisebb tankokkal és a streamernek meg kellett találnia őket, úgy hogy a "v" gombbal kikapcsolta a kezelő felületet. Volt egy csóka aki 200 iq-s csellel a kezdőkörben lévő zászlóba bújt el és nem vette észre Mailand. :D

Új hozzászólás Aktív témák