Új hozzászólás Aktív témák

  • Stigma.HC

    senior tag

    válasz popey37 #191959 üzenetére

    Itt szerintem biztos nem kaptál spotot. Bemákolta az isu rendesen a lövést, előtte egyébként kétszer is szerencséd volt, hogy mindkét td melletted lőtt el.


    Az isu elsőnek úgy kapott spotot, hogy rálőtt a bokorra ahol vagy, ahogy az rhm is, . Abból te meg is lőtted szerencsétlent így biztos volt benne, hogy ott vagy.
    Próbálkoztak, ebből is látszik, hogy vakon is lövik sokan azt a részt. Én is szoktam egyébként mindkért oldalról. Megpróbálta lentről is és miután oda lőttél és látta/hallotta a becsapódást el is lőtte magát. Pont telibe kapott igen nagy mákkal. Kb úgy történt ahogy te is írtad.
    Ebr a domb mögött lapult még, 1375 lent kószált, ők nem láthattak. Másik ebr nincs spoton, de jobb oldalt el kellett volna valahogy jönnie, hogy meglásson a lövésnél, de azt valószínűleg felspotolta volna a saját ebr. Bár ezt nem tudjuk meg mert ha fel is spotoltak a lövésnél valahogy túl korán haltál a lámpához.

    [ Szerkesztve ]

    "Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

Új hozzászólás Aktív témák