Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz kchryss #189580 üzenetére

    A tanklövölde szerintem egyszerűbb. Nem olyan izgalmas, de mivel nem random, pár játék után könnyű összehozni egy jobb sorozatot. A lényeg, hogy nem kell mozdulni sehova a távcsővel.
    A nehéz tank 1 pontot ér. Azt akkor kell lőni, amikor az első 1/3-ánál jár az első hosszabb függőleges vonalka a szárkereszten.
    A közepes tankok 2 pontosak, és még éppen annyira gyorsak, hogy amint bekerülnek a látótérbe, mire észbe kapsz, elérik az első függőleges vonalkát, és lehet is lőni. Akkor épp elcsípi.
    A könnyű tankok már 3 pontosak, de gyorsak, és ha akkor lősz, amikor beért a látótérbe, már esélyed sincs. Úgy lehet őket eltalálni, ha oldalra mozogsz a távcsővel, mert az gyorsabban fordul, mint a tank, és akkor kell lőni, amikor már épp csak a tank eleje látszik a távcső szélén. Nem biztos, hogy ér annyit.
    Az érdekesség, hogy egyszer sikerült két tankot kilőni egyszerre. :)
    Szerintem a közepes éri meg a legjobban. 2 pontot kapsz érte, úgy, hogy meg sem kell mozdulni, és ha jól csinálod, akkor 2 próbálkozásból megvan a 12 jegy. De 3-ból biztosan. Mivel nem random jönnek a tankok, és sohasem jön két ugyanolyan egymás után, lehet tudni, hogy melyik fog következni.
    Nincs az az idegbeteg kapkodás a végén, mint a konzervesnél. Mást pedig nem ad, csak a jegyeket, így felesleges többet játszani vele, mint amennyit muszáj.

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák