Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Eugene Roe #185511 üzenetére

    Hajnalban már nem volt időm jobban kifejteni. Nem azért raktam be a torony tesztelős videót, mert elégedetlen lennék a toronnyal. Csak fel akartam hívni rá a figyelmet, mert a WG kommunikációja alapján sokan gondolhatják, hogy eltüntettük a gyenge pontokat = belőhetetlen lett a torony. Jó tisztában lenni vele, hogy valójában hol mivel lőhető.
    Szerintem teljesen rendben van így a torony és egyetértek veled, hogy jó ha van gyenge pont. A tank szerepkörének tökéletesen megfelel ez a torony, alap lőszert 10-ből 7x pattintja, prém lőszert 10-ből kb 4x pattintja ha nem közvetlen közelről lövik, a nagy td-k meg hadd lőjék be az a dolguk, nem kell belenézni a lövésükbe.
    Egyetlen dolog amit sajnálok, hogy az STB1 buff miatt a Centurion AX rosszabbnak tűnik. Itt egy összehasonlítás a patch előtti STB1, a patch utáni STB1 és a Centi AX: [link]
    Mint látható a buff előtt szinte mindenben jobb volt az AX, a buff után meg szinte mindenben jobb lett az STB1 miközben ugyanazt a szerepkört töltik be. Mindkettő flankelős med, közepes távolságról hatékony és keresni kell velük a jó terepviszonyokat ahol ki tudják használni a jó csőlehajlást. Egy ruszki med-nél aminek rossz a csőlehajlása fontos hogy kemény legyen a torony mert neki más a szerepköre, egy jó csőlehajlású med-nél viszont elég az ha nem lőhető be konzisztensen, 50%-ban pattint.

    Az STB1 egyébként egy dolog miatt volt a két legrosszabb med között és ez az ágyú karakterisztikája, azon belül is a borzasztó mozgás közbeni soft statok. Pont ezen javítottak a legtöbbet, ezért lett most jó tank. Illetve az ágyú - mozgékonyság - páncél hármasból egyértelműen az előbbi kettő a fontos ma a játékban és elég nagy lóerő buffot is kapott ami szintén sokat dobott rajta. Pedig szerintem erre a mozgékonyság buff-ra nem is volt szüksége.

    Jelenleg egész jól vannak egyensúlyozva a 10es med-ek. Egy tank lóg ki lefelé, méghozzá a 121 és egy tank lóg ki felfelé a 430U. Az az érdekesség, hogy ennek a két tanknak ami jelenleg a legjobb és a legrosszabb pont ugyanaz a szerepköre. Mindkettő med testbe bújtatott mobilis heavy. Ezt a kettőt kéne még egymáshoz képest kiegyenlíteni, a 121-et kicsit buffolni a 430U-t meg kicsit nerfelni. A 430U-nál szerintem elég lenne egy sebesség nerf, mert ilyen tipikusan mindig a ruszkiknál van hogy hiába páncélozottabb és nehezebb egy tank mégis megy mint a rakéta. Lásd obj268v4.
    Illetve még a T62A-val kéne kezdeni valamit. Ezzel a tankkal nem az a baj, hogy rossz lenne, mert nem az. Hanem az, hogy mióta buffolták az obj140 tornyát, a T62A elvesztette az egyediségét. Valami változtatást ki kéne találni rá amitől nem lesz jobb vagy rosszabb tank csak egyedibb. No meg a Centurion AX is kaphatna valamit, például egy jóféle prémium HESH lőszert amitől egyedi lenne.

    Ja és a rám aggatott pro jelző sértő az igazi pro-kra nézve. :D
    Persze ha Dakira értetted akkor oké. :)

    (#185504) @peterson79:
    Délután 2kor keltem, nem kell értem aggódni. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák