Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz peterson79 #174931 üzenetére

    Skirmish-nél sem kapja meg mindkét klán azt a kockát. Az eredménytől függően osztja szét a két csapat között, vagyis nyerni kell, hogy megkapd a kb 70-80%-át.

    Nyomulás jó dolog, de 1 nyomuláshoz 15 játékos kéne este 7, 8, vagy 9kor 1 órán át és csak 10-es tankokkal lehet menni. Azt meg elég nehéz összehozni kisebb klánok esetében.

    A skirmist és a nyomulást is kipróbálhatod légiósként. Légiósnak hívjuk azokat a játékosokat akik nem annak a klánnak a tagjai amelyik indította az adott skirmist vagy nyomulást. Annak a kockának amit a légiós szerez felét megkapja a légiós és ezzel együtt a légiós klánja is, míg a másik felét az a klán kapja amelyik létrehozta az adott skirmist vagy nyomulást.
    Van már automatikus csapatkereső rendszer is, igaz én még nem próbáltam. Beállítasz pár 6-os, 8-as vagy 10-es tankot aztán keres neked csapatot akikkel sh-zhatsz. A szerzett kocka felét meg gyűjtöd a klánodnak. Nagyságrendekkel több kocka szerezhető így mint randomban 10-es tankokkal. Mondjuk most a maraton miatt lehet nem sokan sh-znak, mert azokat a csatákat nem számolja a maratonba a rendszer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák