Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Bingisz #16638 üzenetére

    Van több prémium tankom és nagyon ritka a 100k feletti kör. Nem azt mondom, hogy nem lehet megcsinálni, hanem azt mondom, ha valaki érdeklődik, akkor ne az életed legjobb körét mond be neki, vagy mondjuk amikor akcióban 30%-al magasabb volt a kredit hozam.

    Ok, fényeznie kell mindenkinek magát, ezt megértem, de itt arról van szó, hogy valaki tanácsot kért.

    Prém tankkal is már elég jónak számít egy 30-40k nettó kör, prémiummal. Nem kell elszállni a fellegekbe. Ja és ehhez is már győzni kell. Valószínű, aki most veszi, annak még ennyi sem fog összejönni, ráadásul a legtöbb prémium tankkal elég speciális technikákat kell alkalmazni (pl. t34 hull down, vagy szétszednek, mint pincsi a lábtörlőt, su12244 menni kell mint a faltörő kos, mert pontatlan és drága a lőszer, ha keresni is akar az ember, löwének rejteni kell az alját, mert gyullad stb).

    Pont nemrég volt egy csatám, ahol egy srác mondta, hogy már az ezredik csatája löwe-vel és jól megy neki. Ehhez képest kiállt el hallufon a szikla szélére, nem rejtette az alját, kapott pár lövést, kigyulladás és kész.

    Ha csupán arról van szó, hogy valaki dicsekszik a képzelt vagy való eredményeivel, addig nem érdekel, de ha valaki tanácsot kér, akkor normálisan kéne gondolkodni és normális választ adni.

Új hozzászólás Aktív témák