Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz Flash Gordon #153433 üzenetére

    Ne haragudj de ez nonszensz, hogy adsz egy linket ahol egy jatekos allit valamit szerinted.

    Menjunk vissza a legelso hozzaszolasodhoz a temaban.

    Bar itt sincsenek bizonyitekaid, csak ugye amit az orosz streamer mondott (akinek mindent elhiszunk!), hogy:

    -az arty-s acc 15k csata altt 50%-ban varosi palyat kapott. milyen kovetkeztetest vonjunk le? A Wg szivatja aki arty-val jatszik?

    -A másik, hogy pl. az strv meg még vlmi (már nem emlékszem) a gyakorlókban volt hogy fel tudott menni vele bizonyos helyekre, aztán egy mikropeccs után már nem, később megint igen, itt rejtett talajellenállás nerf-buff variálás történt. -az nem titok, hogy a WG folyamatosan atepitgeti azokat a helyeket hogy megszuntesse a hegyikecskezest, eleg sokszor szerepelt hirrepeszekben is. Nekem van STRV-m, meg akkor vettem mikor jatekba kerult, az enyemhez biztos nem nyult a WG.

    -A scorp G ről is jött olyan állítás hogy rejtett nerfet kapott, mindez top ligás 4k wn8 játékosok állítása, akik ilyen gyakorlók tesztelése kapcsán pixelre kihegyezik az adott tank specifikációit... itt mar tenyleg nagyon nehez barmit is irnom, mert teli vagy megcafolhatatlan tenyekkel es bizonyitekokkal... ja nem! :DDD a Skorpion G is megvan, az enyemhez nem nyultak hozza. Ami valtozott: a jatek maga. A megjelenese ota bizony valtoztattak az MM-en, igy szinte folyamatosan middle es bottom tier a csatakban ahol nehezebb vele boldogulni + buffoltak rengeteg heavy-t, erosebbek lettek a pancelzatok. Sokkal tobb a light a csatakban mint regen, nehezebb eszrevetlennek maradni. Mindezek azt eredmenyezik, hogy maga a Skorpion G (amihez egyebkent nem nyultak) kevesbe hatekony.

    Persze ez csak az en velemyem es en nem vagyok top1 jatekos aki pixelre hegyezi ki a tank specifikacioit. Jelentsen ez barmit is. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák