Új hozzászólás Aktív témák

  • GeneraL_XTX

    veterán

    válasz Depression #134765 üzenetére

    Ha farmolásra kell, vegyél inkább SP-t, az jól páncélozott, és fossa is a kreditet rendesen, és nem is sokkal drágább.

    Az a hetes Scorpion nekem megvan, hááát nem az igazi. Álcája papíron jó, már már a 8-as RHM szintjét súrolja, de érzésre sokkal gyorsabban észrevesznek azzal, mint az RHM-el :( Még régen próbálgattam is hogy ugyanarról a helyről RHM-el előttem magam nem gyulladt a lámpa, míg scorpoinnal igen, pedig a kaliber is jóval kisebb, érthetetlen. Pedig állandó álcafestés, álcaháló és minden tagon 100% álca itt is megvan.

    Az ágyúról is hasonlókat tudok mondani, papíron jó pontos, amúgy érzésre nagyon nem az, plusz a lövedék is elég lassan száll rendesen meg kell vele tanulni távolabbra lövöldözni, amit nehezít, hogy az ágyú is igen lassan fordul rajta. DPM olyan erős közepes, talán olyan 6,5 másodpercenként tud lőni egy 240-et, de ez egy 7-es TD-től azért elég kevéske. Cserébe az átütése AP-val is egész elfogadható.

    A tanktesten amúgy nulla páncél, elég modulérzékeny, főleg gyulladni szokott sokat, és egy lövéstől hajlamos több modul is elszállni, úgyhogy nagy tűzoltó és nagy javítócsomag kötelező rá, ami megint csak akredittermelékenységét rontja ami amúgy se túl fényes. 1500-2000 sebzés körül már tud adni jól kreditet, de ha csomagot használsz esetleg 9-es csatában egy kis goldot, akkor hamar eltűnik a profit.

    Igazából tier limittel (8) lenne egy igazán jól használható tank, így viszont mindent egybevetve nem igazán ajánlom megvételre, főleg hogy legénység képzésre se alkalmas.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák