Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz notika77 #124235 üzenetére

    Értem én hogy mire gondolsz. Délután teszteljük aztán kiderül melyik az igaz.

    A Battle Mechanics wiki szerint: [link]
    "Static View Range Port: A static location on the tank model, placed on its highest elevation and centered there.
    Visibility Checkpoints:
    Top, Middle of Turret (same location as Static View Range Port)"

    Én ezt úgy értelmezem hogy a legtetejét alkotó pontok közül a legközépső. Nekem így lenne logikus hiszen ekkor egy olyan ponttal spotolsz ami a tankon van, míg ellenkező esetben előfordulhat hogy egy olyannal ami nem is része a tanknak.
    Szóval szerintem a fix felső az a pont amit először érintene egy téglalap amit a földdel párhuzamosan ráejtenénk a tankra.
    A wot wiki viszont nagyon elavult így arra hagyatkozni nem lehet teljesen. A programkódot nem adják ki így biztosat sosem tudhatunk. És mint láthatod a videóban is keverik, azaz még a készítők se biztos hogy jól tudják. A téglalapos résznél meg pont egy szimmetrikus tank van sajnos.

    Ezért fogjuk holnap kideríteni teszteléssel. Van egy tökéletes tank hozzá ami itt porosodik a garázsomban és régi kedvencem. :)

    Ha nekem van igazam akkor a sárga pontokkal spotolsz, ha neked akkor a torony teteje helyett a piros ponttal. Majd beállok egy ház mögé a TOG-gal és ahogy kitolatok kiderül melyikkel spotollak. :D

    Ha nekem van igazam és a sárgával, akkor utána kereshetünk egy tankot aminek asszimetrikus helyen van a legmagasabb pontja a tornyán és kiderítjük hogy a forgásközéppontban van vagy nem és akkor nem is teljesen fix az a fix pont.

    A grillénél meg szerintem a kék pontnál kéne lennie:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák