Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    válasz zodo #104490 üzenetére

    Az infóid nem mindig a legjobbak (szerintem). Azért T5-6-ban is vannak olyan tankok, amiket érdemes megtartani. Csak egy pár példa: KV-1, KV-1S, SU-100, T-34-85, Pz. IV H, Nashorn, Jagdpanzer IV, Chaffee, T67, Hellcat, ELC AMX, Cromwell, FV304, 59-16.

    Bár ezekkel nem fogsz annyit sebezni, mint két tier-rel feljebb, de bizony ezeknek a tankoknak megvan a maguk feladata. A saját tierjében minegyik különleges, tud valamit, amiért érdemes megtartani. Lehet, hogy nem fogsz velük nap mint nap menni, amikor már magasabb tierben nyomulsz, de küldetéseknél bizony gyakrabban elő fogod venni őket.

    Nem részletezném, hogy melyik miért jó (ráadásul ez egy szubjektív felsorolás), de azt hiszem, hogy a lényeggel mások is egyet fognak érteni.

    Ja, és a Skoda: Néztem róla videókat és mentem vele jónéhány kört a tesztszerveren. Eléggé papír és az ammorack nagyon könnyen sérül. Ha nem vagy egy előrerohanós kamikaze típus, hanem megfontoltan tudsz játszani, miközben ügyesen rejted/forgatod a tank testét, akkor nagyon jó kis szerkezetnek fogod tartani. Jó esetben kétezer felett lehet vele sebezni, amire már elég szép summát ad (bár szerintem a tesztszerver bőségesebben osztogat, mint az éles), de az ezer körüli minimum az szinte garantált (kivéve, ha belerohansz az ellenséges horda fő vonulatába, mert akkor kb. 3,2 másodpercig fogsz élni...)

    [ Szerkesztve ]

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák