Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz cheatergs #26698 üzenetére

    Azért, mielőtt túl sok hülyeséget terjesztetek el egymás fejében: ha jó játékosokkal számolunk minden T8 BB-ben, az NC messze szétüti a Bismarckot, mert a Bismarck minden szögben nyeli a pent, míg az NC leginkább akkor büntethető, ha oldalt mutat. Nem tudom, ti hogy szoktátok, én nem nagyon hajókázom vele broadside. :D
    Ranked alatt is posztolgattam ide, hogy az Alabama (még csak nem is olyan pontos, mint az NC) miket tol angled vagy nose in németekbe.
    NC mit kap, ha broadside? 2-3 cit, 20-25k? Bismarck is megkapja, csak nem cit, hanem nyers pen képében.
    FdG is ugyanez, csak az még hosszabb, még könnyebb szétütni. :D
    Szóval én inkább úgy mondanám, hogy a tápláléklánc alja a Bism, teteje a jól használt NC és Amagi.
    Azért nem tudom az Amagit kihozni győztesnek, mert egyáltalán nem olyan pontos, mint állítják, és turtleback ide, vagy oda, messziről simán nyeli a citet.
    Nekem pl a kedvenceim a Bism/Tirp vs NC/Bama 1v1-ek.. kívül maradok secondary távon, angled, és semmit nem tudnak csinálni. Túl alacsony a kaliber, hogy komoly kárt okozzanak, általában csak pattognak, vagy overpen, én pedig 5-10k per salvo túlnyomórészt. Mikor már sajnálni kezdem őket, beteszek egy lövetnyi HE-t, akkor felbátorodnak, oldalt mutatnak, a következő lövésem már persze AP, és jön a 20-25k pen ;]
    Amit írtok, az kb a Tirpitz megjelenésekor volt igaz utoljára.. akkor az volt az egyetlen turtleback hajó, és meglepően kevés pent nyelt, sokkal erősebb volt, mint ma.. sokat tweakeltek azóta rajta, attól, hogy sehol sincs a patch notes-okban. Emlékszem, még Iowa is képes volt full overpeneket tolni az oldalába.
    De ezeknek az időknek vége.

Új hozzászólás Aktív témák