- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebestyen01
őstag
válasz Malibutomi #2401 üzenetére
HE spammer /grat szép kör /
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2402 üzenetére
Az volt, csoda hogy nem fogyott ki a loszer
Basszus a vegere elfogyott a csapat, 1 cap volt a mienk az A, es 850-600-ra vezettek, elkezdtem kozepen atdongetni a palyan, a B fele, jott egy kuma keves elettel kinyirtam, foglalok, jon egy cleveland fel elettel azt is kinyirtam, robogok tovabb a C fele, kozben a szigetek kozti nyilasokon soroztam a carriert ami ott olalkodott, elfoglaltam a C-t is, aztan meg hullamsirba kuldtem a carriert is, es akkor mar mi vezettunk 940-600-ra kb.
120K DMG cirkaloval nem rossz. Szetegettem mindenkit -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Malibutomi #2401 üzenetére
Mi se hisszük el, úgyhogy csináld meg újra.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Malibutomi
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #2405 üzenetére
-
h1mpi
félisten
Ha ezzel a Wyoming-al egyszer meglesz a Langley az biztos, hogy többet ebben a játékban BB-vel nem játszom. Ez még rosszabb, mint a WoT-ban a HT...
Fully electric lifestyle!
-
capulet75
addikt
válasz Malibutomi #2406 üzenetére
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem nincs bajom igazabol a BB-vel, csak ugy kell jatszani vele ahogy engedi.
Olalkodom a szeleken, sniperkedek, figyelek, hogy szigetek koze ha lehet ne menjek, ne szakadjak el a cirkaloktol (bar ez sajnos a csapaton mulik), ha netan 10km-en belulre kerul egy DD, akkor egy sorozat, ha az nem viszi el, akkor lapjaval mutatom magam, aztan az elso torpedok utan fordul, akkor kaphat meg a hatso lovegekbol. Meg nem hajtok a killekre, ha tobben vagyunk, es egy cirkalot vagy BB-t sikerul egy citadellel jol lesebezni hogy keves elete marad, akkor legtobbszor valtok a kovetkezore, es hagyom hogy a kicsik leverjek azt a kis HP-t rola.Ja meg egyik szemem mindig az egen, figyelem a repcsiket.
-
capulet75
addikt
Sajnos aminek a legjobbnak kellene lennie az a legrosszabb, én is csak azért viszem a BB vonalat mert a végefelé ott a Yamato meg az Iowa. Bár ha rendes áron lesz a Tirpitz, lehet pont lesz@..m és azzal megyek csak BB.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz capulet75 #2413 üzenetére
Igen sajnos nem adja a BB azt a nagyfiu erzest, sokkal tobb minden veszelyes ra.
A repcsiket torpedokat meg megertem, fogjuk ra, hogy ez mar a 40-es evek. De az hogy ket cirkalo szetegeti az tomeny baromsag. Ha kicsit realis lenne akkor egne rajta a deszka meg rombolodna a felepitmeny, kozben meg femporra lone azt a ket cirkalot. -
capulet75
addikt
válasz Malibutomi #2414 üzenetére
Sajnos ez így van, nagyon is. Az hogy egy Omaha-val simán nekimegyek egy Myogi osztályú csatahajónak ( és le is verem kb 10-ből 9x), az nevetséges. Semmi sem kényszeríti a csapatmunkát ha 3 csirkeól szétdarál pikk-pakk bármit.
-
h1mpi
félisten
-
Sebestyen01
őstag
válasz TESCO-Zsömle #2421 üzenetére
Hát ha átüti, azért nem olyan nagy a kaliber szerintem
-
sith7
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #2421 üzenetére
értem ... ki fogom próbálni
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sebestyen01 #2422 üzenetére
A fedélzeten nincs számottevő páncélzat. A felülről érkező lövedékek ellen minden hajó védtelen. A cirkálók meg elég pontosak.
Mikor a HE-nél bemondja, hogy az ellenség komolyan megsérült, az a citadella, csak HE-nél nem adja a badge-et érte. Kapsz egy sima kritikus találat-ot és kész. Ilyenkor sebzi a HE a maximumát és ez se ritka dolog, pedig annak mennyivel kisebb lehet az átütése az AP-hoz képest...
Arról nem beszélve, hogy a Cleveland T6-os. Bőséggel összeakadhat T3-T5 csatahajókkal.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Sontir Fel
őstag
válasz TESCO-Zsömle #2424 üzenetére
Egy kis szakaszolas?
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sontir Fel #2425 üzenetére
Béna vagyok és fáradt, de pár kört mehetünk, belépek.
TescoZsomi néven vagyok fent.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Micsurin
nagyúr
válasz Sebestyen01 #2429 üzenetére
3 , különböző ellen , mindnek maradt vagy fél hp-ja , a többiek hamar rendezték Ellen CC meg folyt hívta vissza a gépeket mert "kergetem" , tetszik
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
sith7
nagyúr
válasz Sontir Fel #2431 üzenetére
Ez igen
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sontir Fel #2431 üzenetére
Vártam egy fél órát, aztán kiléptem...
Most meg már csinálom a fürdővizet, mert szerdáig nincs meleg víz a házban. 1,5l-es vízforralóval eltart egy ideig.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
sith7
nagyúr
válasz Sontir Fel #2433 üzenetére
1:1 - ben ugyanaz, mint az Omaha, csak az prém ... ha az Omaha bejön, akkor az is be fog
-
Sebestyen01
őstag
válasz TESCO-Zsömle #2434 üzenetére
Inkább valami nagy töltöttkáposztáskondérba melegítsed a vizet
-
Sontir Fel
őstag
válasz TESCO-Zsömle #2434 üzenetére
Viszont most mar latjuk egymast online, legkozelebb konyebben osszejon a csonakazas
Egy ilyen tengerimedvenek minek meleg viz
(#2435) sith7 : asszem a harmadik hajotest miatt kevesebb az agyuja, de nagyon foglalkoztat a gondolat... vagy megvarom a wotos aranyat es akkor talan eleg lesz egy Warspitera
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz Sontir Fel #2437 üzenetére
Warspite aszondják annyira nem jó, nagyon nagyon nagyon lassan fordulnak az ágyúi
-
Sontir Fel
őstag
válasz Sebestyen01 #2438 üzenetére
Ez esetben varok valami jo kis nemet vasra
Elkezdtem mindenkit begyujteni a contactsba. Rettegjetek
-
Sebestyen01
őstag
válasz Sontir Fel #2442 üzenetére
émet vasnak jó lesz majd a Tirpitz.....
-
Sontir Fel
őstag
válasz Sebestyen01 #2443 üzenetére
Annyi aranyam nem lesz, ugrik a disznos perselyem asszem
-
Malibutomi
nagyúr
Na most elveztem a gamet.
Megint 993:660-rol jottunk vissza, ugy hogy csak elotte foglaltuk be a masodik bazisunkat. Szetcsaptam egy DD-t gyorsan, aztan a CV-vel egyutt az utolso kongot, kozben kezdtem foglalni a 3. bazis, aztan olyan 60 pont hatranybol de 3-1 cap-el a vegere 1000:970-re nyertunk, mikozben docogtem a BB-vel a negyedik cap fele, rajtam kivul csak a CV maradt.[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz Sontir Fel #2444 üzenetére
Biztos benne lesz vagy 15ezresben....
-
sith7
nagyúr
válasz Malibutomi #2445 üzenetére
Jól hangzik, izgalmas lehetett
-
Sontir Fel
őstag
válasz Malibutomi #2445 üzenetére
Nem kell egy kis support? NY orult, hogy megnyomtam a nagy T betut
(#2446) Sebestyen01 : annyira azert nem vagyok fanatikus... az asszony mindig szitkozogik a wot reklamnal amikor az a vege, hogy jatsz ingyen
-
Sebestyen01
őstag
válasz Sontir Fel #2448 üzenetére
Ne is mond, én most kicsit pihentetem a hajókat, és átmentem Heroes of the stormra..... na most nem várom a bankszámlakivonatot
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest