Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz dokee78 #15547 üzenetére

    Mivel kilőttek nemsokkal később ki is léptem a csatából. Ergo nem láttam ha bírmit is írtál. De nem is kell tőlem bocsánatot kérned.

    egyeneskifli

    A statjaink egyébként hasonlóak. Mondjuk ma egyelőre aránylag jól megy. Pár gányabb csatám volt, a többi azért nem volt rossz*. Az meg, hogy nyerünk-e vagy sem már nem csak rajtam múlik. Most jó csapat volt legutóbb, szóval nyertünk is. Bár éppencsak túléltem, mert egy romboló nagyon közel került hozzám. Volt a végére 8700 HP-m. Egy Königgel lövöldöztük egymást a végjátékban. Szerencsére befutott a segítség is egy NY és egy König személyében, Leginkább csak próbáltam menekülni a túlélésért. A másik két hajó elvonta a tüzét szerencsére, szóval bevittem neki én is 17 dmg-et. Az utolsó találatom ~1000 HP-val hagyta ott...

    Az ellennél az Emerald legalább három saját hajójának nekiment. Eggyel korábbi csatában meg egy saját Bismarck kezdett menekülni ész nélkül egy Tirpitz elől, és szépen elémmászott. A Tirpitz és egy Gneisenau hirtelenjében belémnyomott három citet.

    * - Az Independence-szel pl nem igazán tudok mit kezdeni. A Langley és meglepő módon a Bogue is egészen jól muzsikált, de ezzel még egy értelmes csatát sem tudtam vívni. Az is érdekes, amikor a hat Hellcat-et leszedi az égről négy Zero a saját hajóink felett... Persze pl a Ryujo nem három hanem öt rajt tud a levegőbe emelni. Lehet, hogy egyenkénk kisebb létszámúak, de taktikailag jóval előnyösebb. Nem is értem az amerikaiaknál miért erőltetik a hatgépes rajt. Eleve hülyeség, egy raj vagy három gépből állt (vic vagy Kette, eredeti angolszász módszer) vagy négyből (Schwarm, másnéven négyujj, vagy méginkább Mölders taktika. A briteket leszámítva szinte mindenki azonnal adaptálta). Ez a hatgépes korcs valami sehogy sem illik a képbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák