Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    Sziasztok srácok lányok ki tudja hátha van ;)

    Kérdéseim a következők lennének a játékkal kapcsolatban

    1. Az egy ágban lévő hajók xp-jét nem lehet egybevonni ? esetemben német battleship most vagyok a könignél 1 hete tolom durván rácuppantam :) de eléggé idegesít hogy a nassau és a kaiser xp-it nem tudom átvinni tovább. Ez tényleg így van vagy én vagyok béna? mert akkor ez elég gáz. Végül is így lehet eltölteni hónapokat éveket a játékban ha nem vesz az ember bónuszt.
    Ellenpélda (steel ocean köröket ver a world of warship-re) ott erre van lehetőség, így egyszerűbb a fejlesztés. Régi hajódat eladod xp-it megkapod természetesen csak a fejlesztési ágban lévőket.

    Kérdés azt hiszem csak ennyi, más nem nagyon van. Csak értetlenül állok azelőtt, hogy nincs ebben a játékban, hawk eye mód, parabólikus lövési lehetőség, egy csatahajónál ez alapnak kéne lennie. Enélkül úgy kifingatnak a rombolók hogy sírva nevetek :DDD persze ha nem kapom el őket messziről. Szigetekbe belelő az ember fia ez ok közelről, de korrekt távolságról és csőemelési magasság megfelelő beállításával nehogy már ne lehessen átlőni a szigetek felett pedig de.

    Szívesen csatlakozom divízióba (KentMarshall néven hajózok 9-es szinten vagyok) ha valaki keres egy tier V tier IV csatahajós embert a romboló és anyahajó vonalat erősen fejlesztés alatt tartom. Romboló az a japcsiknál brutális annyi torpedó van rajtuk hogy iszonyat, de nem hiszem hogy mondok újat. A cirkálóik szépek :D , anyahajó hát nem tudom hogy náluk vagy amiknál kezdjek.
    Köszönöm előre is a válaszokat tanácsokat minden jöhet.

    Jah még egy, hogy a bánatba lehet a hajók fölé kiíratni a neveket!!!!!!!! mert oldalt megvan az oké de jó lenne ha látnám is mindenkiét.

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák