-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
szilva01
őstag
Szerk.: semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Egyébként azt észrevettem, hogy ha némi iránymutatás és kommunikáció van a random battle esetén akkor általában győz a csapat nem mindig természetesen. Egy két kamikaze mindig van igen én szoktam jártatni a pofám ha nincs semmi akkor egyértelmű a vesztés.
Egy kérdés wows accountal lehet menni wot-ben is? nem lehet migrálni a fiókot?Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
válasz Razermazer #14756 üzenetére
WG acc van, azzal a játékkal játszhatsz vele, amelyikkel akarsz. Tankos, hajós, repülős.
-
sh4d0w
félisten
válasz FoxiestFox #14754 üzenetére
Elofordul, hogy jo vagyok kozelharcban, az utobbi idoben egyre tobbszor Lattam egyebkent Mighty videojat a Scharnhorstrol, gondolom a Gneisenau sem sokkal masabb.
Persze neha olyan noobok jonnek szembe, hogy meg en is meglepodom. Volt egy kuldetes, 20 repulot kellett leloni. Egy csata alatt megcsinaltam Koniggel, amikor is az ellen CV-i csak egy oldalrol kuldtek a TB-ket, vegeredmeny: 23 lelott repulo, 0 torpedotalalat. Egyik csapattars meg meg is jegyezte, mennyire nem ment nekik...
Masik esetben rombolokat szedtem ki a Koniggel, tobbnyire a masodlagosokkal, de arra is volt pelda, hogy a nehezlovegekkel, AP-vel... Mondjuk sosem fogom megerteni azt a rombolost, aki bejon a tat moge es egy iranyban hajozik velem. Ugy nem tud ram torpedot loni, en viszont kicsit kimozdulok es a masodlagosok mar ontjak ra a tuzesot.https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
-
ooooobi
senior tag
Nem tudom itt ki volt e már rakva én nem láttam, de most van valami verseny britt cirkálókra. ès prémium hajókat lehet nyerni.
[link]https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #14757 üzenetére
Okés akkor mentem tankozni egy kicsit, aztán este hajózok
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Chabe89
addikt
Regisztrálni kell az accoudat az oldalra, majd menni RN cerkákkal 10 kört. Legnagyobb Base XP nyer. Tierekre van osztva, szóval nem baj, ha nincs nagy hajód. November 7-ig tart.
Itt van mit lehet nyerni:
1st place: HMS Belfast, 50x Restless Fire Camouflage and a Restless Fire flag + 1 Port Slot
2nd place: HMS Warspite, 50x Restless Fire Camouflage and a Restless Fire flag + 1 Port Slot
3rd place: HMS Campbeltown, 50x Restless Fire Camouflage and a Restless Fire flag + 1 Port Slot
4th - 5th place: 50x Restless Fire Camouflage and a Restless Fire flag + 1 Port Slot
6th - 10th place: 25x Restless Fire Camouflage and a Restless Fire flag + 1 Port Slotszerk.: Szóljál a melóhelyen, hogy csináljanak valamit, mert ez nem állapot, hogy mindent blokkolnak már.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
sith7
nagyúr
-
redzsi
senior tag
Ez a Mogami eddig rohadt jól muzsikál, totál a Hipper ellentéte. Nem tudom van e még egy ilyen hajó a játékban ami stock állapotban a leghasználhatóbb. És talán ami a legfontosabb, az egyik legszebb hajó a játékban.
Most 3000 free xp jött a konténerből.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
sh4d0w
félisten
válasz FoxiestFox #14761 üzenetére
Igen, ha cirkaloval vagyok es fustot latok, azonnal le is sorozom, ha nincs sajat DD a kozelben. Mondjuk Koniggel ezt nehez kivitelezni, leven nincsenek torpedoi
https://www.coreinfinity.tech
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #14775 üzenetére
Mi volt a baj vele?
olivera88: az gyakorlatilag egy Mogami.
-
félisten
-
olivera88
veterán
Jut eszembe a trainning room se került be mostani patchbe. Ekkora gondot okozott h berakták múltkor és nem tudják megcsinálni h normálisan működjön?
FoxiestFox Én is láttam már hasonlót, csak akkor miután megszakadt a netem és visszaléptem. Az egy két elsüllyedt hajó a víz felett volt.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #14779 üzenetére
Szállj szállj szállj fel magasra, hogy a magyar slágert idézzem hova lehet feltölteni a replayt, hogy ti is megtudjátok nézni? láttam itt valahol egy linket, de nem emlékszem már. Mert ezt érdemes, szép menet volt.
Mondtam magamba elég volt, bementem a sűrűjébe ezzel meg is nyertem a csatát a többieknek, én a hős.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
olivera88
veterán
válasz Razermazer #14781 üzenetére
Nem irritálnak eze a módosított ribbonok? Nagyon ocsmányul néznek ki.
Chabe89 Remélem nem kell rá sokat várni.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Razermazer
őstag
válasz olivera88 #14783 üzenetére
Nekem pont ez tetszik az eredeti nagyon sablonos bocsesz de nem vagyunk egyformák ami nem is baj. Szerintem még ez a legtűrhetőbb a törpillás, meg unikornisoson kívül.
Viszont azt nem tudom hogy élvezhető lesz e hiszen laposról tolom egy intel hd 3000-el ami nem egy világszám, még ha én nézem is meg akkor is érdekesen akadozik vagy az a szerver miatt lesz?Köszönöm a linket!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Razermazer #14784 üzenetére
Milyen grafot bír el a HD3000?
-
olivera88
veterán
Valaki már kihúzta a Minotaurt Face csoportba. Lehet találkozott már vele valaki.
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #14785 üzenetére
De azt hozzá kell tenni, hogy i7 proc, hp8560p elitebook 16gb-ram, két ssd, és native felbontás, ha leveszem 1366x768-ra, még a medium is elmegy. De olyankor baromi nagy lesz minden és egymást zavarják az ikonok, kis map már nem fér el.
Ahogy látod így élvezhető, 16 a min fps, és 44-a max, általában 25-30-al megyen. A ping pedig 30-tól 44-ig ugrál pozitív tartományban. Van amikor mínuszba is na akkor szeretem, nem éppen motion picture.
Egy 30mbit-es tcom kábelnetem van elég jó ping-el itthon 6ms, ez ugye hatványozódik a távolsággal, meg a proxy hiánya miatt, bár szerintem itt a wg-nél alap hogy proxyznak. Más ott a problem.Szerintem a te W500-ad ennél egy kicsivel jobbat tud. Míg nekem is volt addig én is élveztem, egész jókat lehetett vele játszani.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Razermazer #14788 üzenetére
Nekem is kb annyi fps-em van, csak mediumon 1280-on. Totál low-on lenne ennyi natívon is, de inkább nézzen ki valahogy.
-
félisten
válasz Razermazer #14788 üzenetére
Ja a 30-40 ping normális, nálam is annyi ezen a gépen, tesóméknál is annyi sokkal jobb gépeken.
-
félisten
válasz FoxiestFox #14718 üzenetére
Emlékvideó a harmadik DesMo csatámról, végre megoldottam, hogy lejátssza a replayt. Win10-es gépen viszont a reinstall sem segített, ott bugos...
-
félisten
válasz szilva01 #14793 üzenetére
Én is ma p2w délutánt tartottam, Belfastot toltam majdnem végig. Eredmény: 82% wr, 70k átlag, 22 csatából.
Eddig Belfasstal van messze a legamagsabb wr-em, 74%. Remélem, a sebzés még emelkedik majd, többségében nagyon gyors csaták voltak ma, közel sem elég idővel sebezni. -
félisten
-
félisten
válasz ddt500hu #14797 üzenetére
Játszatja magát nagyon. Állat, hogy úgy lő mint a Cleveland, lehet vele használni a szigeteket, és stealth-spamelni. Mondjuk prém nélkül ez a kör 70k-t hozott, necces... ezért nem nagyon merek játszani vele..
Gnesznyóval is esett egy Kraken most, úgyhogy mára rá is hagyom, ma megérte játszani.
Nehezen indult, de visszahoztuk/tam -
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #14750 üzenetére
Abból az irányból kell közelíteni, amelyikből dobni akarod. ha el kezd forsulni a cél akkor is kell tartani egy kis távolságot, hogy a forsulás után még tudjanak menni egy picit egyenesen az ejtéshez... Videó az egészről
(#14751) Chabe89 Ezért csak Lexingtonom meg 34-es IJN-em van... 2 féle squad, és elvagyok... nem megy az ilyen szintű multitasking...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest