-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Na már csak egyet kell aludnom és meglesz a Mahan
Japó ágon a Minekaze-nél járok, érdemes tovább menni ? Nem nagyon látom az utána lévőknél hogy nagyon fejlettebbek lennének (legalábbis a következő 1-2 hajó) .Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
LK
addikt
válasz Chabe89 #11902 üzenetére
Hatsuval és két Mahannal tolhatnánk, a
kettővelhárommal előttem szólóval együtt Nekem is mostanában lesz meg. Mondjuk 3 Stock hajó egyszerre, hát nemtom...[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
olivera88
veterán
Most legutolsó csata, nálunk Essex, a túloldalon Taiho, na majd megnézem gyors a statjukat, Taiho statja rejtett volt, hát mikor megnéztem az Essexünk statját, hát mikor megláttam, na mondom jobb ha nem néztem voltam. 38 K DMG 31 csata alatt.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
Játszottam ma divben elég sokat unokahúgommal és sógorommal (mindkettő T4-nél tart), jócskán sikerült aljasítani a PR-en és a WR-en..
-
mcwolf79
veterán
Mahan-on melyik torpedót érdemes használni? Megéri a plussz lőtáv a majdnem 10 csomós sebességhátrányt?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
CHaooSS
őstag
válasz Chabe89 #11911 üzenetére
Amagi tényleg olyan sokat kerül tier x-be? moskvát próbálgattam tesztszerón és volt egy amagi akit letámadtam 7km-ről és hát AP-val szinte minden egyes salvonál kapott citadellát szegényke.
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
olivera88
veterán
Dunqerque devastating strikekolva 3x citadellaval. [link]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ricinus13
senior tag
válasz Chabe89 #11914 üzenetére
Egyszerűen szörnyű ami most folyik, teljes agyhalott zombik játszanak, akik a cipőfűzőjüket sem tudnák bekötni egyedül, azonnal banolnám az ilyen idiótákat. Reméltem hogy majd a Fletcher kapitányomat húzom feljebb de így nem sok reményem van.
dying_star: de ez még nem elég, mert a 3x XP mégjobban behúzza a sok gyökeret.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
CHaooSS
őstag
válasz ricinus13 #11915 üzenetére
hát, ha elég szépen mutatja az oldalát akkor igen viszont itt azért elfordult eléggé és megette így is pár lövés alatt. azt próbáltam, hogy mivan, ha közelharca kerül ilyen magas tierben és mennyit bír 7-10km-es távon
azért egy yamato, ha elfordul nem hiszem, hogy nagyon kapna az AP-tól, de aztán ki tudja. nem sokat mentem még vele[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
félisten
-
CHaooSS
őstag
válasz ricinus13 #11919 üzenetére
aha értem. majd yamato ellen megyek megnézem mit tud, bár nem tudom mennyi esélyem lesz 7-10km-es távba kerülni
Viszont azt nem értem, hogy gyenge páncélzata miatt miért van ilyen kicsi lőtávja az amaginak.. stock állapotban kipróbáltam, hogy mire számíthatok háát.. sírtam.. lehet várok vele amíg lesz elég free xp.--
Ha jól látom ezzel a hétvégével minden volt már akciózva kivéve a csatahajók, akkor jövőhéten azok jönnek?A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Chabe89
addikt
válasz CHaooSS #11921 üzenetére
BB-k voltak legelőször.
"02-05 July: Weekend Special: Battleship Focus"
Amúgy lesz még hónap végén egy nagy leárazás mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Chabe89 #11922 üzenetére
basszus..2x átpörgettem és 2x nem vettem észre... na m1 akkor eladok valamit
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #11920 üzenetére
Húh megpróbálom leírni:
Szóval ha egy lövedék ferdén mondjuk a derékszögtől(normal angle) 50°-ban érkezik akkor a hegye belefúródik a páncélba ezzel a vége pedig ugye menne tovább de nem tud ezért néhány fokot kitér a derékszög irányába így csökkentve a becsapódási szöget és a hatásos páncélvastagságot(vagy mi a túró magyarul).
Minden hajónak megvan a saját értéke erre, a Moskva-nak valami 6,4°(ez a második legjobb) vagy ilyesmi a Tachibana-nak meg 68°(igen, tényleg ennyi, valszeg valaki kifelejtett egy pontot de mivel ezen a hajón úgysem nagyon számítanak a csúzlik így tökmindegy)
Példa Moskva-val:
Derékszögtől 50°-os szögben érkezik a lövedék, de a normalization miatt ez csökken 50°-6,4°=43,6°-ra.
Itt ami jobban mutatja az a Fig 1 és Fig 2-nél a lövedék és a páncél eltérő szöge, a Fig 2-nél már "normalizálódott" a llövedék és így kisebb a szög.
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Chabe89 #11925 üzenetére
1 hét alatt azért elég sokat tudok fejleszteni az amagin. amit eladok azt meg úgyis vissza tudom venni kb. ugyan annyiért az akció miatt
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
CHaooSS
őstag
válasz ricinus13 #11924 üzenetére
amennyit tudok a normalizálásról azt leírom.
lövedék hossza: ez is egy elég összetett,de egyszerűen ugye a lövedék hossza kapcsolatban van a tehetetlenségi nyomatékkal ami a héj és a páncél találkozásából adódó kapcsolat által létrehozott erők ellen dolgozik, szóval a lövedék hosszával nő a tehetetlenségi nyomaték és ezért csökken a normalizálás.
akkor ott van a lövedék felépítése, sapka és ezek általi ballisztikus tulajdonságok, ezek nagy hatással vannak a lövedék összezúzódására/torzulására ugye ami befolyásolja a páncélban tett távot.
egyéb hatások: nyomási,súrlódási és gravitációs erőhatások
eleve ugye a hegyesebb kivitel miatt enyhén felfele kezd el indulni a lövedék és akkor itt jön az, hogy AP,APC,APCBC stb.. sapka,belső kialakítás és a torzulástól függ végül, hogy a tangenciális vagy normál reakció lesz-e a nagyobb amitől felfelé vagy lefelé kezd el menni.A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
olivera88
veterán
Ma 18 csata eddig, és 72 % os WR.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz olivera88 #11935 üzenetére
Második 0 DMG csata, most Fletcherrel. Alig kezdődött el a csata erre a rohadt Tashkent kidetonált 1 lövéssel.
Nem sűrűn van pedig detonationom DD vel, hát erre most lett.[ Szerkesztve ]
-
félisten
A pillanat, mikor egy idióta Iowa elém vág, blokkol, az ellen BB-k pedig 10 mp alatt szétszednek fullhp-ról, mert nem tudok manőverezni. Élvezhetetlen a high tier még mindig. A hajóra most nem lehet panaszom, nem pattog annyit mint szokott, de olyan csapatok vannak ismét...
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #11937 üzenetére
A bűvös szó: Molotov. Nálam eddig bejött, még akkor is jól szórakozom ha szarul teljesít a csapat/én.
-
félisten
válasz ricinus13 #11938 üzenetére
Mire kéne nekem Molotov? 3 perc alatt leépítem Cleveland-del. Na jó, ha tud játszani, nem biztos.
De nálam bűvös szónak továbbra is Kamikaze és Cleve van beírva, csak szokás szerint nem bírom megállni, hogy ne játsszak fentebb is, ha már eljutottam addig.
Gyakorlatilag abból áll a játékom, hogy statot rontok T7<, statot emelek T7>.Mondjuk a Kami csinált most furcsaságot, amit eddig soha... 0 sebzéses HE lövéseket.. sokat... egy Aoba jött a füstömbe, 2k hp-val kb, és nem bírtam kilőni.. néhány százat sebeztem bele összesen 4 salvoból.
Nekem Zao sem kéne amúgy... nem a hajókkal van baj fent, hanem a játékstílussal, amit legtöbben játszanak ott... már azt sem lehet mondani, hogy az MM szar, mert sokkal kevesebbszer szar, mint régen... Baltival is pocsék játszanom, pedig azt szeretem, mint hajót.
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
5 csata myokoval: 33-31-51-18-18k dmg.. borzalom, szerintem nem erőltetem mert nagyon nem akarja a játék, hogy most játsszak
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #11942 üzenetére
Hát kinek mi, igazából csak amiatt mondtam mert T6 így a Cleve is jó a Kami meg mégjobb. Mostanában magamtól már a Tirpitzen kívül egyedül egyáltalán nem is megyek T7 fölé, csak ha kényszerítenek Divisionben.
-
félisten
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #11945 üzenetére
Azért van mert egy helyre kapta az összeset. A hajó fel van osztva részekre és ha egy résznek a teljes HP-ját leszeded akkor hiába lövöd vagy torpedózod nem sebződik a hajó.
-
olivera88
veterán
Az utolsó 3 csata mindegyikén jött a ciklon.
-
félisten
válasz ricinus13 #11946 üzenetére
Hm, ez elképzelhető igazából. Mondjuk nem mintha kettőtől az orrába nem kéne süllyednie... egytől még nem, na de.. áh, mindegy. Erre tettem fel azt a meccset, hogy neki nem lesz ideje rám fordulni, nem is volt, meg is kapta, csak túlélte, békésen elfordult, és telibeküldött.
Ciklon meg nálam is jöhetne végre, ma egyszer volt hajlandó összesen...
Úgy tűnik csak annak dobálja be, aki utálja.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest