Új hozzászólás Aktív témák

  • SpaceJam

    aktív tag

    válasz Eastman #7568 üzenetére

    Minden ilyesmi szerkeszthető, de az ilyen random témákat nem hiszem, hogy bárki ismeri innen. Ez a jobb oldali widget rész olyan, ami minden témához hozzáadható például, de jól nem néz ki. Itt semmi extra nincs, csak egy header kép + egyszerű menüke, ami mindegyiknél kivitelezhető. Szinte nem is annyira a téma számít, mert mindegyiken kialakítható ez az egyszerű kinézet.

    Ezért mondtam, hogy nézd meg a GeneratePress témákat! Ez egy fizetős szolgáltatásuk, amire nekem pl. van előfizetésem. De a GeneratePress lényege a tiszta kód (ez létezik ingyenesen is, amire nulláról tudsz építkezni), illetve a témához tartozó extra eszközök, ami együttműködik szépen a WP-vel. Itt, az oldalon ha rászűrsz arra, hogy Business, majd rányomsz egy szimpatikus témára (Preview), akkor azon belül is érdemes megnézegetned a különböző aloldalakat. Mindenféle elrendezést láthatsz. Bármilyen elem, amit látsz, kikapcsolható, vagy másik aloldal-típusra ráhúzható. Ezekből a témákból, ha gyorsan akarok weboldalt építeni, akkor pár jobban kinéző blokkot felhasználok, és nagyjából ennyi.

    Ja, és nem szeretném „magam eladni”. Akkor miért kérsz pénzt a szolgáltatásodért? A weboldalad tartalma a tudásod tükrözi, a kinézete pedig az igényességed. Ha ez a kettő nincs szinkronban, akkor le is húzhatod a rolót. Attól, hogy igényesebb valami (nem mellesleg technikailag megfelelő pl. a Google felé), az nem azt jelenti, hogy bazári oldalt kell kreálni, ezt a kettőt próbáld kettéválasztani! Ellenben a

    [ Szerkesztve ]

    neszetools.hu ● pc360.hu

Új hozzászólás Aktív témák