- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
czgabi76
tag
Szerintetek jó elképzelés?
Azt gondoltam ki hogy, mivel én egy 4 emeletes házban lakok hogy a tetőre felvinném a Mikortiket és egy antennát.
A mikrotiket a jelenlegi kültéri dobozába raknám.
És PoE-n keresztül valahogy felvinném neki az áramot.De mivel én a 3-on lakok így nem tudom hogy oldjam meg az áram feladást.
lógassam le a 3-ig a kábelt?
Az adapter csak 10.5V-os a Utp meg 15 méter lenne,azt hallottam hogy ilyen hosszú kábelnél áram feladáskor a Mikrotik elég gány lesz.Mivel így már egyetlen egy akadály sem lenne 7km-eren belül,így szerintetek mekkora területet fedne le egy Atlas 12dBi-eles körsugárzó 350mW-al?
[ Szerkesztve ]
A felhasználó nevem csak kitaláció!
-
czgabi76
tag
A felettem lévő magasról lesz@rja hogy mi lóg le hozzájuk,meg amúgy se látná mivel az ablaka mellett menne el az "elválasztó falon".
MtHq:
Igen,de ha már megvettem a kártyát már inkább kihasználom az 350mW-ot!Szerintetek milyen távot érhetek el így vele körsugárzóval?
(Laptoppal venném)Melyik lenne jobb?
Seltech Grid 24dBi-eles vagy Atlas körsugárzó?A felhasználó nevem csak kitaláció!
-
czgabi76
tag
Bocsi a offért de a drágalátos szakértő az mondja hogy én hülye vagyok,és igenis ez 360 fokba sugároz és körsugárzóként is használható.
Én mondtam neki hogy adok 6000-ret érte de ő 25-öt akar.Most megállapodtunk abba hogy megnézze hogy ti erre mit mondtok.
http://aprod.hu/hirdetes/wifi-antenna-20km-es-IDLfzB.htmlA felhasználó nevem csak kitaláció!
-
czgabi76
tag
...
-
czgabi76
tag
Az atheros CM9 minipci laptopba működik?
-
czgabi76
tag
Sziasztok!
Ha egy ilyet feltennék a lapos tetőre, és ha jönne egy nagy vihar mint PL:ami (március 15-én) volt akkor a tartót nem borítaná fel a rajta lévő eszközökkel?
Mennyire stabil,egy ilyen tartó nagy szeles viharoknál?A felhasználó nevem csak kitaláció!
-
czgabi76
tag
Erről tudtok valamit?
http://aprod.hu/hirdetes/yagi-antenna-2-4ghz-IDJwjz.html#2a242cd2d3;r:;s:mi a márkája?
adatai?
sehol nem találok róla infókat.A felhasználó nevem csak kitaláció!
-
czgabi76
tag
Köszi.
Vételre kéne.
Már sejtem hogy az admin49111 dolgot akarod felhozni hisz én is olvastam anno a fórumot napi rendszereséggel.Sajnos nem ő vagyok,és ezt már nem tudom máshogy bebizonyítani,max írok neki e-mailt hogy magyarázza el.
[ Szerkesztve ]
-
czgabi76
tag
Egy 20cm-es H155-ös Belden koaxnak kb mekkora a vesztesége?
-
czgabi76
tag
Az jelenthet hátrányt ha egy csőjagi belsejébe a dipól nincs egy síkba a direktor elemekkel?
mint ha egy kicsit el lenne mozdulva.
-
czgabi76
tag
Az jelenthet hátrányt ha egy csőjagi belsejébe a dipól nincs egy síkba a direktor elemekkel?
mint ha egy kicsit el lenne mozdulva.
ha kell csinálok képeket.
[ Szerkesztve ]
-
czgabi76
tag
Rendelt már valaki Mikrotik licenszet a Wireless-boltól?
-
czgabi76
tag
A RouterBOARD 411-et tudom webes felületen konfigurálni?
RouterOS v5.22 van rajta.
-
czgabi76
tag
egy 25cm-es H1000 Belden koaxnak mekkora lehet kb a vesztesége?
[ Szerkesztve ]
-
czgabi76
tag
Nem tudom hogy ez ebbe a témába tartozik de:
Amikor mentem hazafelé a főúton egy nagy feszültségű villanyoszlopra lettem figyelmes amin egy ilyen kis berendezés volt.
Már rég óta ott lehet csak most vettem észre.Most ez mit szolgáltathat ez a kis antenna?
mire jó ez a szerkezet?http://kepfeltoltes.hu/view/130520/lppl_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[ Szerkesztve ]
-
czgabi76
tag
Egy 140cm-es 2,4-es Körsugárzó hány decibeles elehet?
Nem írnak nyereséget
-
czgabi76
tag
válasz Gubek-Einste #30502 üzenetére
Köszi.
Erről van szó szerintem mert így nézz ki:
http://www.hwayaotek.com.tw/at2.4g-omin12-antenna.php[ Szerkesztve ]
-
czgabi76
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
czgabi76
tag
Ezt a villám és túlfeszültség védőt az antennából kijövő N aljzatra,vagy a routerboardból kijövő N aljzatra szokták kötni?
Hogy érdemesebb?
vagy mindegy?A felhasználó nevem csak kitaláció!
-
czgabi76
tag
Valaki nem tudja hogy a Mikrotik Groove-2Hn a kimenő teljesítményt lehet állítani?
-
czgabi76
tag
Sziasztok!
Egy szektor antenna minden irányba sugároz mint a körsugárzó?
vagy csak egy irányba?A felhasználó nevem csak kitaláció!
-
czgabi76
tag
válasz czgabi76 #31341 üzenetére
Szerintetek egy 150cm-es 2,4ghz-es szektor mekkora nyereségű lehet?
Képek:
http://ispbazar.hu/getimage.php?id=268&rnd=6248829
http://ispbazar.hu/getimage.php?id=269&rnd=5938232melyik oldala sugároz? melyik oldalát kell a célirányba fordítani?
mi lehet a márkája?Sajnos így vettem meg,semmit nem tudok róla..
-
czgabi76
tag
Sziasztok.
Jelenleg van egy szektor antennám amit pontosan kéne beállítani de nem sikerül.A magasból látom a célpontot de hiába fordítom arra,de nem jó.
Van valami trükk vagy valami megoldás hogy pontosan tudjam beállítani az antennát az adott pontra?A felhasználó nevem csak kitaláció!
-
czgabi76
tag
Sziasztok!
Egy rés szektorba kell lennie nyáklapnak vagy valami quad féleségnek?Az enyémen csak rések vannak belül semmi.
Így hogy működik az egész?(Én úgy láttam hogy a szektorokba van ilyen biquad féleség.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest