Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz GypsFulvus2 #1571 üzenetére

    Az a rész nekem is szemetszúrt. Sejtettem hogy semlegesség akar lenni, nem pedig természetesség.

    Amin rögtön az elején kiakadtam az annak a witchernek a szinkronhangja volt akit a legelején kinyírtak. Olyan volt mint valami 12 éves kölyöké.

    Nekem tetszik a játék pedig finnyás vagyok az RPG-kre. A duma és a harc számomra pont tökéletes arányban van meg benne. A kockapóker nagyon jó benne mint ahogy a kocsmai bunyók is. Színesítik a játékot.

    Van jópár hiányossága, de bőven átlag feletti a játék.

    Ami viszont számomra még negatívum az az hogy van mindenkinek vagy 30 "ikertestvére". Persze nem olyan tragikus, de kicsit fura, hogy már ötödjére nyírok ki egy ugyanúgy kinéző banditát. Nem is tudom. Csinálhattak volna valami véletlen generátort ami legyárt vagy 5e arcot és le van tudva.

    A fejlődési rendszer eléggé sajátos. Most még csak bronzot tudok osztogatni, de nekem úgy tűnik, hogy nem sok kifejlesztetlen dolog marad benne. Jobb szeretem, ha nem egy ultimate karakterem lesz aki mindenhez ért hanem egy olyan akit én fejlesztek egy bizonyos irányba ami nekem szimpatikus.

    Sorolhatnám a végtelenségig. A játék hangulata szerintem remek. Grafikailag is minden rendben van. A küldetések is elmennek, sőt némelyik meglehetősen ötletes.

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Aktív témák