Új hozzászólás Aktív témák

  • zolizalabol

    újonc

    Sziasztok!

    Ezt a tablet PC-t szeretném megvenni. Azt szeretném megtudni, hogy amire nekem kell, arra tökéletes lesz-e hardveresen:

    - napi szintű word használat
    - internetezés
    - sorozatnézés felirattal
    - monitorra kötném, ami full hd felbontású és ha az asztalnál ülök, akkor úgy használnám

    Amiért szükségem lenne egy ilyen gépre: jelenleg notebookot használok, de muszáj minden nap magammal hordani a suli miatt és egyre jobban elegem van már belőle, hogy nehéz. Ez a gép még 1 kg sincs, ha veszek hozzá kicsi táskát vagy mappa-szerű tokot kényelmesebb lesz hordozni, még ha a töltőjét is vinnem kell. Esténként ágyból szeretek netezni, zenét hallgatni, tanulni, a notebookkal ez sem túl kényelmes hosszú távon.
    Ha a lakásban járkálok, akkor a notebookot nem tudom mindig magammal vinni, mert viszonylag helyhez vagyok kötve vele esténként, mert napközben lemerül. Egyszóval kell egy ultra mobil eszköz.
    A másik amiért kellene: nyáron dolgozni fogok és nem akarok unatkozni közben, ezért kell valami, amit könnyen magammal vihetek.
    Én már kipróbáltam abban a boltban, ahol megvenném, de 10-20 perc nyomkodás után nem lehet eldönteni, hogy hosszú távon lesznek-e gondok vele, mert azzal tisztában vagyok, hogy nem egy erőmű a gép, de amire nekem kell arra megfelelhet (szerintem, de ezt majd ti megmondjátok).

Új hozzászólás Aktív témák