Új hozzászólás Aktív témák

  • gbela

    senior tag

    Elhoztam magam is a Miix 2 10-est Edigtől múlt héten.
    Hát, még ismerkedünk, meg idegeskedek.
    Először is, akinek ilyen van tudna segíteni, hogy milyen tokot vett hozzá? Bementem mediaba, de ott horror áron voltak, gagyinak kinéző, és lehet nem is rápasszoló (csak méret szerint 10.1-est néztem) tokok. Nekem csak egy sima, iPad smart cover szerű dolog kellene, hogy kijelzőt védje.

    Más: van e valami jó megoldás arra, ha korlátozni szeretném, hogy milyen programok használják a netet ha bizonyos wifin vagyok. Lényeg az lenne, hogy amikor a telefonomon megosztott wifit használom, akkor tényleg csak az a progi használhassa amit én indítok, ne menjenek fel háttérben mindenfélék, meg keressen frissítést stb.

    Megint más...és ezek hibák, amiket még próbálok jobban megfejteni: power gomb random nem reagál. Nem sleepeli, ha sleepelem menüből akkor nem éleszti fel, ha kikapcsolom nem kapcsolja be. Ha töltőre teszem akkor egy idő után jó (de nincs lemerülve, 80% töltöttségnél játszotta el többször is). Ha jól vettem észre ezzel egybevág az is, hogy elmegy a hang, teljesen.

    Illetve csinált olyat, hogy asztalon pihent, és feléledt a kijelző...de még csak nem is a lockscreen jött be, hanem Startmenü rögtön, csak néztem. Utóbbiakra ötlet? Vihetem vissza ?:S

    Köszi aki válaszol!

Új hozzászólás Aktív témák