Új hozzászólás Aktív témák

  • ez_meg_emaz

    őstag

    Hi.
    Már egy ideje szívok az xp-vel(SP2 hun) pedig anno évekig fent volt és nem volt semmi gondom vele. Az elmult fél évben honapok, hetek alatt beszarik a teljesen ujratelepített xp. (Teljes formázás, ujratelepítés, nem ghost meg stb). Rendszerleíró adatbázis beszarik. Elöször csak el-el száll 1-1 driver, általában vga drivere. Ujratelepítés után ujra jó. Aztán van hogy egyszer csak nem tudja betölteni a membe az alkalmazásokat, se nodot, se mást. Meg van hogy egyik nap még minden jo, másnap bekapcs és nem tölti már be az xp-t. Olyankor csökentett mód se müködik.

    Próbáltam már sok mindent. Nagyon minimálisan van huzva a gép és orthos órák alatt se dob hibát. Vinyot cseréltem, smart adatok nem utalnak hibára, nincs hibás vagy gyenge szektor. Memtest is hibátlanul fut le, többször is néztem. Próbáltam ugy hogy felteszek minden frissítést sp3-at meg mindent amit felajánlott. Próbáltam ugy hogy letiltottam a frissítéseket. Nod-al többször is végignézettem a gépet. Elsö futásnál talált 1-2 gyanus filet amit töröltem akkor, azota semmit nem talált de továbbra is beszarik az op rendsz.
    Próbáltam feltenni a hivatalos win 7 rc-t(7100) meg már nem is tudom meik végleges verziot is.... mind2 a telepítésnél beszart CRC-vel.....

    Igazából már kezdem unni hogy mire felteszek mindent már tehetem is ujra.... Még jó hogy ott a notim, meg a fontos adatokat külön partíción tárolom.
    Gondoltam hátha tud vki vmi megoldást rá. Bár nem reménykedem.

Új hozzászólás Aktív témák