Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Nah csak sikerült felraknom. Nagyon tetszik így elsőre! Csake egy gondom van, hogy a net nem megy. MarvellYukon Lanom van fel is simeri, de egyszerűen nem akar csatlakozni a modem. Miért? Még úgy se csatlakozik ha IE-be beírom a felhasználó nevem meg a jelszót.
-
Vertike
csendes tag
Hello!
Lehet, hogy megköveztek, de a Fujitsu-Siemens L1310G-s laptopomra felmegy a Vista 64bit? Mert a 32 tökéletesen működik.. A Proci Celeron 1,6 ghz... Valaki tapasztalat?Vertigo [ Fujitsu- Siemens Amilo L1310G -> 1,6 GHZ 512 RAM 60GB HDD <- ]
-
Lala6
őstag
Na feltettem az RC1-et. Szerintem csudálatos
Még az oldalak megjelenítési is gyorsabb lett.
Na megyek tanulmányozom a rendszert... -
dany27
őstag
Háj
Az imént kíséreltem meg felrakni a windows vista rc1 32bit de nem látta a hddt.
Ötlet??
Az alapl egy Gigabyte 8i945p-g. Lehet hogy sose tom rá felrakni a vistat??
Má teljesen elkeserdtem. Mert még a giga oldalán sincsen hozzá semmi sata driver. akki esetleg tud valamit az szóljon. -
dany27
őstag
válasz Csapi007 #2571 üzenetére
jaja egy 160 gb sata2 maxtor.
Közben ezt taliztam a gyártó oldalán a lapal kapcsolatban írnak valamit avistáról:
''Windows Vista Ready'' means the motherboard hardware meets preliminary Windows Vista requirements: Direct X9 graphics controller and High Definition audio. However motherboards with these 2 requirements are not guaranteed to pass Windows Vista Logo program, nor meets Vista Premium version specification. Drivers for Windows Vista are not available from vendors now, but will be available when Windows Vista is officially launched.
Lécci valami jó angolos mondja el hogy mit írnak benne.
thx
[Szerkesztve] -
sszever
őstag
Nem az intellel van a gond, mert az ASUS lappal, és ugyanezzel a chipkészlettel, (illetve más chipkészlettel, de ott is ICH7-es sata és raid vezérlővel) nem volt gond.
Ugyanakkor egyéb gyártóknál nem ez az első eset, hogy nem ismeri fel...Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
-
moonman
titán
válasz Alvin_ti4200 #2584 üzenetére
az mbr-nek semmi baja, fixboot c:
-
Lala6
őstag
válasz SzlobiG #2568 üzenetére
Na vistáztam egy csöppet.
Ami számomra nagyon zavaró: a túlbuzgó védelem. Alig találtam meg, hogy mit hol kell kikapcsolni...a voip kliensem még most sem engedi elindulni, valami hülye hibával elszáll( a windows ellenőrizget valamit).
Lehet, hogy kicsit (nagyon) szigorú a védelem.
A hálózaton meg láttam a szomszédok gépeit(vagy 8-at), a sok hülye simán megoszt mindent... -
ToBeY
nagyúr
Valaki tud valami ISO kezelő progit mint pl a Daemon Tools mert ez sajnos nem megy RC1-en még az X64 verzió sem.
-
Alvin_ti4200
félisten
Remélem nem nagy gond, hogy Windows alól kezdtem el telepíteni
-
Ati007
őstag
én is felraktam , és nekem tetszik
egyedül a p5wdhhoz adott wifikareszhez nincs drivere, a többit felismerte és müxik is minden. -
Alvin_ti4200
félisten
Na feltettem, kurva jó Megvan az első kékhalálom is Marvell Yukon drivert feltettem, ráadásul pontosan a megfelelőt, találtam a Vista-ban hozzá drivert, erre kapásból kékhalál A vicc az, hogy feltette, mert restart után megvolt
Clear Type-ot hol tudom kikapcsolni? -
Ati007
őstag
válasz Alvin_ti4200 #2596 üzenetére
ide bemész : control panel-personalization-window color and appearance és ott legalul van hogy open classic app. setting és ott az effekteknél
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Hova tűnt a hosts file? Nekem baromira szükségem lenne rá, hol találom vagy mi váltotta fel, amibe lehet írkálni?
-
Ati007
őstag
sajna azt nem tudom
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest