Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz rétisün #3650 üzenetére
Rákerestem Googlebe de semmit nem találtam nem akarom megcrakolni a játékot mert akkor elméletileg agyonvágom a z online részét a Toca-nak...mindegy akkor keresgélek de egyenlöre jó lenne ha le tudnám tiltani a starforce illesztőprogramot ,viszont nem tudom merre keresem ,az msconfigba nem találtam...akkor merre?
[Szerkesztve] -
őstag
Sziasztok!
Ha már volt róla szó, akkor elnézést, nem olvastam végig a topic-ot, csak a keresőt fárasztottam.
A problémám a következő: Ha filmet néznék (mindegy, hogy DVD v tömörített) a képernyőkímélő bekapcsol. A WMP-ben a pipa ki, majd be majd megint ki az ''Allow screen saver during playback'' elől, de semmi. Jelenleg, ha filmet nézek, akkor screensaver ki, monitor kikapcsolása ki...
Ha van bármi jó ötletetek, várom!"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
dunc
nagyúr
válasz PhoenixK #3652 üzenetére
Hello nálam a képernyőkimélő alapba ki van kapcsolva, a monitor kikapcsolás idözitve van ,WMP-be nem kapcsol ki monitor,de pl BS playerbe igen nemrég foglakoztunk a problémával de megoldás nem született A probléma áthidalására azt javasolják,hogy hozzunk létre egy új energiaellátási sémát és arra kapcsolgasuk át ha filmet nézünk..Nálad WMP-nél se jó?
[Szerkesztve] -
nakerma
tag
Sziasztok egy kis segítség kellene mitől lehet ez a hibám? ''LiveKernelEvent''??
Videohardware hibát ir mitől lehet cmr dirt alatt 5 -10 perc játék után monitor kikapcs és visszakapcsol nincs kép csak ha a feladatkezelőt nyitom meg és bezárom a játékot akkor visszaáll minden lehet hogy kicsi a tápom ''400w gold ms'' 32 bit vista ultimate 158.24 nvidia driver van fent!
Köszi előre is ha valakinek van valamilyen ötlete
[Szerkesztve] -
pzstm
titán
-
excalibur36
senior tag
A vistám (ultimate) mintha egy kicsit lelassult volna
3 hónapja van fennt a gépemen.
valakinek ötlet?Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
SzlobiG
félisten
Kikapcsoltama felhasználói fiókok felügyeletét és állandóan írkálja, hogy kapcsoljam be, hogy lehet ezt eltünteni?
-
Spirit
őstag
Legutóbb 2,5 hónapja járt nálam fennt a Vista, és már-már minden igényemnek megfelelt, mindent támogatott,amit kell, de a vga-mat nem tudtam húzni, és az SLI sem működött, emiatt letettem róla. Azóta van valami változás ezen a téren?(nem mind1,hogy1 kártya megy tuningolatlanul, vagy 2 tuningolva)
-
dunc
nagyúr
Na megvan vezérlöpult,biztonsági központ,a biztonsági központ riasztási módjának módositása....Bal oldalt szöveg..
-
Petyaa1337
csendes tag
sziasztok
találtam egy leírást hogy hogy lehet beállítani az usb frekvenciáját:
1. Restart Vista and repeatedly press F8 to bring up the boot menu. Select 'Safe Mode'.
2. Run the following command from the Run box: bcdedit -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
3. Run the following command from the Run box: takeown /f ''C:\Windows\System32\Drivers\usbport.sys''
4. Run the following command from the Run box: cacls ''C:\Windows\System32\Drivers\usbport.sys'' /G username
(replace username with your username)
5. Open C:\Windows\System32\Drivers and locate the existing usbport.sys
6. Rename usbport.sys to usbport.old
7. Copy the usbport.sys in the file below (which corresponds with your vista version and desired usb frequency).
8. Restart Windows
9. Run mouserate.exe to verify that you now have a 500/1000hz polling rate.
addig ok, hogy beírom a futtásba amiket ír, meg megkeresem a filet, de nem engedi se átnevezni se felülírni a még xp alól sem.
Valaki tudna segíteni hogy mit kell beállítani hogy engedje felülírni? -
zso73
veterán
Vista Home premium ki fogja használni az X2 3800+-om két magját? Mert ugye ezt nem említették a szoft reklámban. 64 bittel mi a helyzet?
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Thrawn
félisten
Mit kellene itt látnom? Fel van tüntetve, hogy van 32 és 64 bites verzió.
mod: a Home Premium kihasználja a dualcore procikat, a dual socket-et nem!
[Szerkesztve]Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Jól hitted, azért is írtam külön hogy van 32 és 64 bites verzió.
Ha a 64 bitest választod, előtte nézzél szét hogy minden hardveredhez van-e WHQL driver, különben nem fogod tudni használni!Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
zso73
veterán
Az gáz. Most jött meg a Home premium. Kibontottam. Elvileg erre nem írták rá, hogy 64 bitet is tudja....... Mit lehet tenni?
A drájverekkel nem lesz gond, mert Vista kompatibilis a lapom./939 dual VSTA/ A vidkardhoz is van drájver."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Vistaboy
veterán
válasz sszever #3635 üzenetére
Miért ne ismerné fel? Az XP Pro gond nélkül kezeli a Dinamikus lemezeket. A Home nem, azt tudom, de nem hinném hogy az van Neki.
Egy próbát megér..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
A Starforce oldaláról szedd le a legújabb Driver Patch-et: [link]
Ui.: Ha már leszedted és úgy sem jó, akkor tárgytalan...
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz sszever #3683 üzenetére
Hozzám nem egy dinamikus lemezt hoztak már rack-ban, és mindegyiket felismerte az XP. És a Vista is...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
sszever
őstag
válasz Vistaboy #3684 üzenetére
Neki is felismeri a merevlemezét, csak nem tud vele mit kezdeni...
De ha már a vistája sem kezeli, és nem tudja beimportálni, akkor más XP-je miért is tenné?
Átnyúló vagy csíkozott din. lemezt ha kirántasz a környezetéből, az olyan, mintha egy raid tömb egyik lemezéd próbálnád ki egy másik gépben...
Te is olvass utánna [link] [link] [link]Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
-
zso73
veterán
Hogy lehet volt Vistás könyvtárakat törölni? Windóz old
Volt egy program, de nem jut most eszembe a neve, amivel fel lehetett oldani a törlés elleni védelmet."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
mfranky
őstag
Hi!
Most az én témámról volt szó?
Hétvégén ráküldöm ezt a Getdataback ntfs progit, hátha ki tudok hozni belőle valamit.
Egyébként tegnap megpróbáltam ezt a DOS-os dolgot, lehúztam a gépről a Vistás vinyót, és bebootoltam az XP lemezével. Nyomtam neki egy javítást, be is jött, hogy c: . Utána át tudtam menni a K:\ -ra , amin az adatok vannak. Régi jó parancsokkal megpróbáltam operálni, de csak azokat a file-okat engedte copy-val másolni, amik nem voltak könyvtárba.
Ha be szerettem volna menni pl: cd photos könyvtárba, akkor nem engedett be. hozzáférés megtagadva, vagy valami ilyesmi. Úgyhogy ez nem jött össze.
De legalább ezzel a 158.42-es FW-el megy a COH DX10-be. Nekem is úgy jön le eddig, hogy lassabbak a játékok DX10-en (COH DX9-el 1280*1024-be simán ment, most kicsit akad, pedig AA és AF nincs is rajta! ) de gondolom csak idő kérdése és gyorsulni fog a DX9-hez képest....
De akármit próbáltam eddig, mintha simábban futna...olyan smooth érzés..
Arra ki tud választ, hogy a monitorom egy Viewsonic TFT VX912. A Vista nem ismerte fel, csak P'n'P monitornak, de az nvidia driverbeállításoknál meg szépen kiírja, hogy Viewsonic VX912.
Tegnap letöltöttem ''signed Vista drivers''-t a Viewsonic honlapjáról, futtattam az .exe-t, és kiírta, hogy nem találta a driverek közt a monitoromat.
Ezután ha képernyőkímélő üzemmódba lesz a gép, majd kikapcsol a monitor, akkor visszajön, és egy villódzás után kiírja, hogy helyrerakta a drivert, mert nem válaszolt.
...már látom elég sok idő kell majd ehhez a Vistához, mire kiismeri az ember...PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
jimmy399
senior tag
Hallihók!
Nos, nem tudom, ohgy ti hogy vagytok vele, de nekem van egy 160 Gb-os Maxtor H.D.D.-m amire nem hajlandó felmenni a Vista. Azt tudni kell, hogy a vinyón nincsen smart. Lehet hogy ez a probléma.
A másik amit tudni kell, hogy még mielőtt beleraktam volna a gépbe felraktam a vistát egy 40Gb-os maxtorra, azzal nem volt gond, de mióta benne van a 160as azóta cumi van. kihal a telepítés utáni újraindítás után kékhalállal......... (A kékhalálban szerepel a disk.sys ami a gubancot okozza. a Vista Full verziós nem Rc-k.)
[Szerkesztve]--- N/A ---
-
Vistaboy
veterán
válasz mfranky #3688 üzenetére
Tényleg átnyúló vagy csíkozott dinamikus lemezed volt? Mert Én nem láttam hogy említetted volna. Vagy csak Én vagyok vak?
sszever: Természetesen a hozzám hozott vinyók mindegyike szimpla dinamikus lemez volt. Azt hittem, itt is arról van szó.
Persze, olvastam Én is ezekről (Azért nem is használom őket... )."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
mfranky
őstag
válasz sszever #3693 üzenetére
Nekem csak ezért X-aktás az egész, mert:
ez nem dinamikus lemez volt xp alatt, ez is elsődleges partició volt
se nem átnyúló, se nem csíkozott
se nem rendszer file-ok voltak rajta
csak személyes adatok voltak rajta, akár egy USB-s flashdrive-on
sőt, amikor beraktam az új winchestert, akkor az lett a c: \, a régi eggyel odébb ment d: \-nak, e: és f: azok meg dvd-romok. H: I: J: ezek fent voltak tartva pendrive helynek, és ez a winchester alapból K: betűjelet kapott még XP alatt.
Vista nem tudja kezelni a K: azért írja offline.-nak???PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
rétisün
veterán
válasz mfranky #3694 üzenetére
pedig valamit csak csináltál vele (esetleg fel se tünt, mit csinálsz), hogy dinamikus kötet lett belőle. én is telepitettem vistát jópárszor, de nem lett egy partíciómból se dinamikus kötet (remélem ez így is marad )
nem próbáltál neki betűjelet adni? anélkül nem fogja látni egy oprendszer sem....
[Szerkesztve]war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
mfranky
őstag
válasz rétisün #3695 üzenetére
Nem próbáltam.
Amikor beraktam az új vinyót formázatlanul, és egyből rátettem a Vistát, a Vista telepítője is úgy látta, hogy K: (DVD-AVI) (ez volt a vinyó neve) (tele volt, 3GB volt szabadon rajta kb.)
A D: nem írt semmit, a C: re sem, arra telepítettem az OP-ot.
Akkor a kérdés az, mitől válik egy vinyó egyszer csak dinamikussá??PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
mfranky
őstag
Apropó, nem ide vág, valaki jászik Vista alatt a Command & Conquer 3-al? Megy rajta? 1.5 patch minden változtatást tartalmaz, vagy egyesével kell felrakni az összes patchet?
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
rétisün
veterán
válasz mfranky #3696 üzenetére
igen, engem is ez érdekel ebben az egészben, mitől lett ez dinamikuskötet? amikor a vista k:-nak látta, akor még megvolt rajta minden? akkor még egy sima, mezei partíciónak látta?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz mfranky #3697 üzenetére
Tökéletesen működik, annyi különbség volt XP és Vista között, hogy míg XP alatt mindent fullra felnyomtam, addig Vista alatt vissza kellett venni az AA-t level1-re.
Hálóban is toltuk és úgy is remekül ment.''Elménk nem megtöltésre váró edény, hanem lángra lobbantandó tűz!'' Plutarkosz
-
Vistaboy
veterán
válasz mfranky #3696 üzenetére
Akkor mégegyszer javaslom, hogy amennyiben nem volt semmilyen extra ficsőr beállítva a vinyón, akkor vidd el Valakihez, akinek a gépén vagy XP Pro vagy Vista van. Ha ott sem látja, akkor lehet hogy valamilyen program elk*rta (Mint Gyurcsány) a vinyót. (Megsérült a boot-szektor, vagy a FAT vagy valami).
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest