- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Microsoft Excel topic
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hálózati / IP kamera
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Vírusirtó topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
szfrenk
csendes tag
Sziasztok! eléggé nem érdek a dolgokhoz és a segitségeteket szeretném kérni! xp-t használok, de fel szeretném rakni a vistát! csak annyi lenne, hogy telepités előtt nem kell formázni a vinyót, ugye? elég ha a meglévő windows példányt frissitem?ismétlem xp-t használok...
előre is köszönöm! -
Hapho
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám, hogy a gép bekapcsolásakor nem töltődik be se az asztal se a háttérkép se az ikonok, vagyis teljes sötétség. Két program jelenik csak meg, az egyik a Hard Disk Sentinel, meg a Dynamic Energy Saver, mögöttük meg a feketeségen kívül nincsen semmi. Újraindítás után bejön minden, vagyis kétszer kell elindítanom a gépet hogy minden bebootoljon. A Vista DVD-jéről lefuttattam a hibakeresést, de nem talált semmi hibát. Akkor lehet hogy csak az én szemem rossz? -
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Havernak olyan gondja lenne,hogy van a gépében 3 winyó.
Van neki egy 100GB particiója azzal nincs gond. Utánna maradt neki még 1,5TB-ja, és azt szeretné még elosztani. De a Winfos azt írja ki,hogy nem tudja formázni külön külön,de ha egybe rakja azt a 1,5TB-ot,akkor meg le tudja.
RAW típusúnak ismeri fel a gép a winyót,amit nem tud lefomázni. Sürgős segítség kellene,előre is köszi!Vistánál nincs megszabva,hogy mekkora HDD mehet bele,ugye?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
garincsa96
csendes tag
helló
az a problémám a vista-val, hogy alvó állapotba helyezem, majd miután megpróbálnám visszaállítani, az egér és a billentyűzet (egyéb usb eszközök, stb.) nem működnek
így nem tudom beírni a jelszót, stb. csak ha kétszer áramtalanítom egymás után (először megpróbálja visszaállítani, akkor fekete képernyő, majd másodszor törli a visszaállítási adatokat és akkor működik)
mit csináljak, hogy a vista normálisan használja az alvó állapotot?
-
19870820
senior tag
válasz garincsa96 #35457 üzenetére
Üdv.Ez szerintem nem Vista hiba lesz.Anno nálam is volt ilyen és ezt BIOS-ba kell beállitani hogy a gép"fel tudjon ébredni" egér vagy billentyű lenyomására.Ha esetleg nem értesz ehhez annyira akkor nézd át a BIOS-od kiskönyvét.Amíg ezt nem állítod be addig ugyanígy fog csinálni,szóval ezt mindenképp nézd meg.
Ha mégse ez a gond akkor bocs,de a leírásod szerint ugyanaz a gondod mint nekem volt régebben. -
19870820
senior tag
válasz garincsa96 #35459 üzenetére
Pontosan mivel ébreszted fel ha se egér se billentyüzet nincs ébredés után?
Ez szerintem így is valami bios elálitottság lesz,főleg így hogy se billenytü se egér nincs(ezért kizárható a hardverhiba). -
garincsa96
csendes tag
válasz 19870820 #35460 üzenetére
amivel akkor is, amikor működött: a bekapcsológombbal, mivel csak azzal lehet
az én problémám, hogy ébredés után nem működik se az egér, se a billentyűzet, tehát nem tudom beírni a jelszót és nem tudok belépni
(a felhasználón jelszó van, ha nem lenne, nyilván nem kellene a jelszót beírni, csak kiválasztani a felhasználót, de akkor se tudnék mit csinálni, mert ahogy már elmondtam nem működne semmilyen usb és egyéb eszköz)
-
garincsa96
csendes tag
ááá... és egy újabb probléma!
a dreamscene bemondta az unalmast
az persze eddig sem működött, egyszerűen nem tudom miért -
VINIKOR
senior tag
Ma települt fel a Böngészőválasztás ablak. Hogy lehet letörölni, vagy megszüntetni, hogy minden induláskor előjöjjön?
Köszi!
-
törölt tag
-
daninet
veterán
üdv!
Minden indításnál kihal az nVidia drivere, "Display Driver nvlddmkm stopped responding, has successfully recovered"Namost ez egy vista bug, és van hozzá önálló telepítő javítás (KB938194). Viszont mikor telepíteném, azt írja ez a frissítés nem érvényes erre a rendszerre
Gondoltam arra, hogy nem eredetinek hiszi a windowsom holott az, és a geniuecheck is lefut.. Minden update felkerül, ez pedig gondolom valami régebbi dolog, nem tudja valaki van frisebb javítás, vagy miért nem települ?kapcsolódó fórum: [link]
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
konfar.dani
aktív tag
sziasztok
van fent egy vistám a 139 gigás particion. meg van 10 gigán egy win7 és a win7et le akarom törölni és azt a 10gigát beleolvasztani a 139 gigába, majd azt elosztani 49 és 100 gigás particiora. eddig amit probáltam az az easus particionáló nem engedi törölni a win7 particioját. mivel tudom megoldani?
köszi elöre is
Los ángeles nunca mueren
-
bunnyboy
csendes tag
Aloha Mindenkinek !
2 dolog miatt szenvedek:
1.: Az egyik, hogy valami át állította a Vista tálcán az órát 12 órás megjelenítésre és nem tudom átállítani 24 órás megjelenítésre.
( beállításokban csak az órát és hogy de. vagy du. legyen az idő. semmi 12-24 órás állítási lehetőséget nem ajánl fel.)
2.: A másik, hogy lehet, hogy ugyan az változtatta meg a Explorerem kezdőlapját is amit azóta sehogy se tudok visszaállítani a szokásos google-ra.
- Most az MSN.com jön be akárhányszor nyitom meg az Explorer8 at.( beállítottam a googlet hogy az legyen a kizárólagos kezdőlapom és más nincs benne)
Az azóta van hogy feltelepítettem egy Anti Trojan Elite talán 30 napos ingyen verzióját és telepítettem, majd mivel nem nyerte meg a tetszésemet le is töröltem kissebb nagyobb sikerrel. Mert a gép újraindítása után is felugrott az ablakja de már csak az ikonok látszódtak, a hozzá tartozó szöveg nem. Ezután manuálisan is töröltem a Program File-k közül és Cclearrel takarytottam utánna.
Innen szedtem le a progit: http://www.remove-trojan.com/Valaki tudna konkrét okot vagy ismeri a probléma megoldását?
Hát komolyan köszönöm a segítséget nagyon szépen aki megsegít![ Szerkesztve ]
-
bunnyboy
csendes tag
Az órát már megoldottam, csak az a kezdőlap idegesít, hogy nem lehet beállítani amit akatok!!
Help[ Szerkesztve ]
-
Ayg0
senior tag
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy az oldalsávot nevével ellentétben, esetleges külső program használatát mellőzve nem lehet valahogy felülre varázsolni?
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
-
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Következő problémám lenne:
adott a barátnőm gépe vista oprendszerrel, de nem tudjuk frissíteni, mert works8.msi fájl kellene neki... Írja tegyem be a lemezét, beteszem a vista telepítőt, de azon nincs rajta. Ez mi? Ilyennel még nem találkoztam és ezért nem is tudom frissíteni.
Segítségeteket előre is köszönöm!"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
-
őstag
Comodo
Ingyenes és az egyik legjobb tűzfal a piaconBár szvsz mindennapi használatra elég a Vista saját tűzfala is,felesleges terhelni vele a rendszert.
(#35476):MPCH frissítése?
Amúgy nem ír ki semmi hiba üzenetet?We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Drapedro
csendes tag
Sziasztok!
Keresgéltem itt a fórumon a problémám után, de leginkább a kékhalál állt közelebb az esetmehez. Az enyém legyen feketehalál. Vista alatt fut a gépem. Játék közben kiakadt, lefagyott. A feladatkezelő indítása nem sikerült. Elfogyott a türelem, vészkikapcsoltam. Ezt követően elindítottam a gépet, elkezdett bootolni, megjelent a microsoft töltő csík, aztán átváltott szürképe a képernyő. Hosszas semmi után felajánlotta a javítás ndítását recovery címszóval. Elfogadtam. Hosszas töltés, néhány klikk, és olyan menűbe kerültem, ahol több lehetőséget is listázott. Én az elsőt választottam, azt hiszem, startuo repair volt a neve. Hosszas futtatás, kirta, hogy nem talált problémát, majd lefagyott. Vészkikapcs, újra indítottam. Felajénlotta a csökkentett indítás - néhány variációban - iiletve a normált. Normélban indítottam. Látszólag rendben indult, kezdte a rendszer a bootolást, bejött a microsoft töltés jel, aztán még az asztal alsó része is bejött, de az asztali ikonokat már nem töltötte be, a képernyő nagy része kékség (Lehet, ez mga volt a kék halál?). Újraindítás, de ekkor már kékség helyett csak feketeség jött, bármilyen módban indítottam el.
A kérdésem az, hogy erőlködjek-e még? Elsősorban amiatt fontos, rmert ajta vannak az elmúlt év család képei és videói. Meg lehet ezeket menteni?
-
tibi666
senior tag
van valami értelmes rendszerkarbantartó program?
nagyon öreg már a vistám, két és fél éves biztos van, ha nem régebbi.jól belaktam, de manapság azért már nehézkes néha.
valahogy fel lehetne gyorsítani? gyári telepítés, szóval tördezettségmentesítés elvileg van, karbantartja magát, de mégis jóval lassabb, mint újkorában. -
Sickboy25
addikt
-
19870820
senior tag
Üdv.Olyan egyszerű kérdésem lenne hogy Vista 64 bitnél az normális hogy feltelepítése után a System 32 mappa teljesen üres? Nem kellene ebben valaminek lenni vagy ez így jó?
-
19870820
senior tag
Utóbbi írásomra valaki? Sürgős lenne.Köszi.
-
-
szesa
senior tag
Udv!
Egy HP laptopnal jött elő a következő hibaüzenet inditasnal:
0xc00000e9
A gép már fél éve működik eddig nem volt gond vele, ma azonban nem volt hajalndó elindulni.
Nincs vista DVD a laptop együtt lett vasarolva a ratelepitett oprendszerrel.
A gép nem nálam van de nem tudtam segíteni a tulajnak...
Van rajta vmi HP recovery (gondolom a vista image a particio elejen van ami visszahuzna magat ha menne de elmondasa szerint ez se megy...na ilyenkor mi a teendő?)
Thx-
-
szesa
senior tag
Valamint mégegy kérdés: ha egy ilye vindows recovery vagy reinstall folyamat végbemegy a felhasználó saját filejai sérülhetnek e?
Ugye a vist egy imageből allitja vissza magat de nem file szinten, vagyis a korábbi pl doukemntumok mappa vagy a c-re kirakott sajat mappa elvesz?-
-
bunnyboy
csendes tag
Na szóval aki tud ismeri megtörtént vele is és megoldotta , az segíthetne nekem is ebben az Explorer problémában, hogy Kezdőlapot nem tudom beállítani !
msn.com jön be rajta hiába állítottam be a google.hu-t
Kis sunyi probléma lehet mert nem csinálta még ezt 1,5 éve mióta megvan ez a gépem.....
:S
Köszi a segítséget! -
Gergosz2
veterán
Szevasztok!
Csak azt írnám le ha valakinek kikapcsol az Aero (néhány régebbi alkalmazás miatt a Vista kompatibilitási okok miatt kikapcsolja) és a Vista nem állítja vissza akkor mit tegyen.
Első az hogy nézd meg hogy milyen a szín minőség!
Az Aero csak 32bites színmélységen fut!(ezt a videókártyánál tudod beállítani)Ezután az képernyőn jobb klikk testreszabás és ablak színe és megjelenése.
Remélem tudtam segíteni annak akinek ilyen problémái vannak.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
denieBoy
tag
Sziasztok!
Alaplap cserét mennyire viseli el a Vista? Nagyok sok progim van fent és nem szeretnék egy napot a mentegetéssel és telepítéssel tölteni. 965p-ről váltok g31-re minden más változatlan.
Van valakinek konkrét tapasztalata, hogyan lehet kvitelezni a dolgot?
Köszi.
Üdv/
DDaVe
-
Tosee
őstag
válasz denieBoy #35498 üzenetére
Szia!
Ezt egyik OS sem nagyon tűri!
Esetleg azzal lehet próbálkozni, hogy letörlöd a mostani alaplapod driver-eit, majd kicseréled, és lesz ami lesz! Vagy felismeri az új dolgokat, és telepítheted az új drivereket, vagy totál összeomlik az egész! Én nem sok esélyt látok rá, szóval minden fontos adatról készítsd biztonsági másolatot!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
denieBoy
tag
Szia!
Igen tudom, eddig a pontig jutottam én is, azért is kérdem mik a gyakorlati tapasztalatokat.
Annó Win ME zokszó nélkül megcsinálta, igaz vagy nyolszor újra indult.
XP-nél meg ott volt a javítás, amivel általában szintén elkerülhető volt a totál reinstall.Nu ha nem mond senki nagy okosságot akkor marad a felkészülés a legrosszabra(mentés és install cd-k bekészít), fohász és lapcsere. Aztán vagy re vagy nem re.
/D
DaVe
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest