- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Microsoft Excel topic
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hálózati / IP kamera
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Vírusirtó topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz sfdrakex #35066 üzenetére
Ezt a Teleport programot bármilyen oldalra lehet használni?
Ugy értem, hogy most, ha olyan weblapot szeretnék lementeni, amelyen van legalább egy olyan link, ami kifelé nyit a világba, tehát egy nagy méretekkel rendelkező oldara, akkor azt is lementi, és ez miatt elképzelhető lesz, hogy akár több gigát is lement a progi?
köszi
egyébként,
te használtad már mik a tapasztalataid? -
McKane
senior tag
Hol lehet megnézni hogy mióta van fennt a windows vista?
magyarul mikor volt a telepítés.. -
McKane
senior tag
Köszi!
Még egy kérdés.
Van egy notebookom, és vettem hozzá még régebben egy vista home premiumot. (OEM)
az lenne a kérdésem, hogy nem-e lehetne azt megoldani hogy ha újra kell raknom a windowst ne kelljen dvd-ről telepítenem, hanem a merevlemezen lenne egy leválasztott partíció, és arról települne...
(Ahogy mostanság szokták az ilyen előtelepített notikat adni..)üdv.
-
atesz117
aktív tag
válasz McKane #35104 üzenetére
Hi!
Merevlemezről nem tudom, hogy meg lehet-e oldani, de pendrive-ról igen.Samsung Galaxy A34 5G
-
addikt
Vista Basic Home x64 (eredeti, minden frissítés fent) esetén tapasztalt már más is hibernálási hibát? Úgy csinál, mintha lemenne alfába, de kikapcsolás helyett visszadobja a bejelentkező ablakot. Céges gépemen is ue. a helyzet, konfig nagyjából ua., csak RAM van benne kevesebb, meg más VGA és 32 bites Vista Business.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
válasz Dark Archon #35106 üzenetére
Ok, megoldottam. Billentyűzet és egér mellől ki kell venni, hogy felébreszthessék a számítógépet készenléti állapotból.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Toomy
senior tag
Sziasztok!
A VISTA-nak elég egy 1magos 775-ös P4 630 3GHz/2M/800/04A proci? Az illető főként netezésre és office-ra használná a gépet. Gondolom igen, de azért erősítsetek meg hogy ide fölösleges a 2 magos CPU! -
Tosee
őstag
Szia!
Elég neki, de ram azért legyen minimum 2gb (a gördülékenyebb működés miatt)! Bár szerintem netezés + office használat mellé elég lenne egy xp-is! Vagy ha már mindenképpen újabbat szeretne akkor win7 (ha rendelkezésre állnak a megfelelő driverek)! Win7 kevesebbel is megelégszik, vagyis valamivel gyorsabb mint a vista!
Gondolom igen, de azért erősítsetek meg hogy ide fölösleges a 2 magos CPU!
Elmegy 1 maggal is, de több mag sem lenne hátrány... De természetesen azzal kell gazdálkodni ami van![ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
cor
őstag
hello
ujratelepités nélkül hogyan lehetne összébb zsugoritani a Win és Users mappákat ?
lassan 1 éves az op, s már alig-alig férek a 30GB particion (a lapozo fájl 200mega, a hiberánácios pedig ki van szedve), rendszeresen van lemezkarbantarto is futtatva......gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
sfdrakex
nagyúr
Játékok mentett állásai és eyéb programok fájljai is sokszor letelepítés után is benne maradnak a users mappában, total commanderben vagy intézőben állitsd be hoyg mutassa a rejtett fileket is, és érdemes átnézni mi maradt benne a mappákban.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sbazsi
veterán
szerk: közben rájöttem.
[ Szerkesztve ]
-
Microft
csendes tag
sziasztok olyan problémám lenne hogy a laptop-on(hp-compaq 530) sajna integrált vista van és ujra lett telepitve. az a gondom hogy akármit akkarok le tölteni lejön és mégis méretben 0 ha meg megprobálom nyitni akkor azt irja hogy nem win32 alkalmazás!
segitséget kérnék!
-
-
harley
őstag
üdv
frissítettem az élményindexet, de az aero akkor sem megy..
hol lehet aktiválni?
"Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
-
harley
őstag
valamiért sehogysem engedi.
-
theonion
csendes tag
sziasztok!
nemrég telepítettem újra a vistámat, és mellé ubuntut is felraktam. Ezzel elveszettem azt az ablakot ahol win csökkentett módban tudtam volna belépni. A problémám a következő lenne: meghülyült a vista. Bejelentkezésnél jelszót kér, holott nem volt anno semmi sem beállítva, és sehogy sem tudok belépni, h a rajta lévő dolgaimat kiírhassam, és újratelepíthessek. Mit kell ilyenkor csinálni a windowssal? Rendszervissazállítást is szeretnék először, de ahhoz meg ugye kell a csökkentett mód. F8-cal próbálkozva sem lépett tovább.
-
butch3r
senior tag
sziasztok.
lenne egy gyors kérdésem amire nem találok választ, lehet csak rosszul google-ztam....
szóval, winxp-n megosztva egy nyomtató vistárol nyomtatnék rá, tesztoldal kimegy, de tükörben nyomtat rá.... minden vissza fele van. biztos vmi minimális beállítás gond de mi az és hol?
kösz
-
harley
őstag
hiába állítgatok bármit, nem megy az aero.
átállítom hogy vista aero, várjak, aztán semmi, ugyanaz marad mint volt.
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Van nálam most egy Acer lapos,
rajta a gyári Home Preimium.Gyárliag a Mcaffe progija volt hozzá, azt leszedtem, mert nem hosszabították meg.
Majd feltettem a MS security essentialt.
És bekapcsoltam a win tüzfalát.Viszont minden boot után úgy indul, hogy ki van kapcsolva a win tuzfal.
Hol lehet beállítani, hogy meg is jegyezze a beállítást.Tudom, hogy a laptopgyártók nem tudnak telepíteni, de lévén, hogy holnapra készen kéne lennem a géppel.
Nem szívesen kezdeném elölről egy korongról.
A rendszert tegnap állítottam vissza gyári beállításra, mert úgy hozták ide, hogy beszart.Arra nem volt lehetőség, hogy választani lehessen a telepíteni kivánt progik ról.
Mit lehet ilyenkor tenni ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
atesz117
aktív tag
válasz Core2duo6600 #35129 üzenetére
Hi!
A rendszerkonfigurációban nincs letiltva? Vagy a szolgáltatások között?Samsung Galaxy A34 5G
-
Core2duo6600
veterán
válasz atesz117 #35130 üzenetére
Nincs letiltva az msconfig ban
És a szolgáltatások között fut.
Ha bekapcsolom, elindul, és kizöldül.Azért lenne jó, ha menne, mert magam esetében nem gond ha nincs csak aki használja annak jobb lenne , mert nem ért hozzá.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Locutus
veterán
Üdv!
Van arra bármi mód, hogy visszavonjak egy .net framework 3.5 sp1 telepítést?
Kb két hete a Dirt2 installálója felrakta ezt, majd a windowsom még 2 frissítést ami ehhez kapcsolódik (nem is értem miért, mert a winupdate le van tiltva).
A lényeg, hogy azóta bizonyos esetekben kékhal a gépem, az atikmdag.sys-re hivatkozva (9.1 catalyst). Semmi más nem változott, és csak azóta csinálja ezt, előtte 24/7-ben ment 1 éve a gépem gond nélkül...
A két windows frissitést látom hogy vissza lehet vonni, de a .net framework 3.5 sp1-nél nem ajánlja fel az uninstall gombot...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
yanna
addikt
Erre senki nem tud valamit?
-
-
h_and
tag
Sziasztok!
Szabálytalan időközönként a processzorterhelés 100%-ra megy fel és kb. 10 percig nem is hagyja abba, utána visszaáll normálissá. A feladatkezelőben a taskmgr.exe-nél jelez 50-60%-ot, ami ugyebár maga a feladatkezelő...szóval elég furcsa a dolog. Mitől lehet?
Köszönöm a válaszokat -
Edween
őstag
Hi!
Lenne egy kérésem, olyan kedves fórumtárshoz aki 64 bites rendszert használ, hogy a program files-ból, a winmail mappájának másolatát, elküldené e nekem?
Eddig win7 32 bit alatt használtam a winmail, de most nem akar elindulni x64 alatt, és szeretném kipróbálni a 64 bitest,hogy az hajlandó e, a munka végzésre.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest