- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne hogy a rendszer nem mindig látja az USB-s cuccaim!Webkamera,mobiltelefon,fényképezőgép stb.Mobil lenne a legfontosabb mert zenéket pakolgatnék ide oda de az istennek sem ismeri fel!
Simán rádugom a telót kiválasztom az adattárolási módot és mennie kéne mintha pendrive-ot dugtam volna be!(mivel hogy memóriakártya van benne)Vista és XP alatt semmi gond nem volt vele!
Kipróbáltam a nokia móddal is hogy akkor a PC Suite programban majd rendezkedem de így sem sikerült kapcsolatot teremteni!
Webkamera olyanokat produkál hogy spontán megszakad a kapcsolat, valamikor nem is látja, használat közben elfogy a sávszélesség vagy mi.
Nyomtató is érdekesen viselkedik!Nyomtatnék valamit és nem kezdi el kinyomni!Pedig ott van a feladatainak a listáján a nyomtatni kívánt dokumentum és meg se rezzen a nyomtató!
Mindent a rég meg szokott módon használnék és semmi nem működik úgy mint pl Vista alatt!
Drivert nem raktam fel egyikhez sem anno a windows bekereste magának teljesen jó volt!
Most raktam MINDENHEZ! drivert és mégsem jó semmi!Valaki ha ebben tudna segíteni nagyon megköszönném!
u.i.: minden USB portom 2.0-ás!Van több kábelem is, többel kipróbáltam hátha a kábel rossz!Csak hogy a fölösleges kérdéseket megpróbáljam kiszűrni...
-
-
pete_21
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sztem 7ből bőven elég átlagos otthoni felhasználásra a Prof. Most ahogy így használom, semmi sem hiányzik belőle, ami még kéne... Ugyan ez volt nekem Vistánál a Home Premiummal, sztem 7ből még otthonra az is bőven elég...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz D@ni88 #37355 üzenetére
Sztem nem. Ugye itt már nincsenek ultimate extrák, mint még vistánál volt... De sztem, otthoni "átlagos" felhasználónak felesleges megvenni az ultimate-et.... Asszem talán a bitlocker van benne, meg az, hogy update-ről lejönnek a nyelvi csomagok, ezekre szükséged lenne? Mert sztem veszel egy magyar Home Premium-ot, vagy Prof-ot, és kész. És spóroltál, nem is keveset...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Csabee.
nagyúr
-
atesss
addikt
válasz pete_21 #37353 üzenetére
Hát nekem az volt a Vista-val a hozzáállásom, hogy ha már "felrakom ezt a szart" , akkor már minden benne legyen, azaz az Ultimate legyen.
A Win7-hez már nem ez a hozzáállásom.
Úgyhogy ott lehethogy megelégednék a Professional-al.
De pl. a Virtual Hard Disk Booting ötelte nagyon tetszik, ahogy itt tegnap elmagyaráztátok a fórumon.
Mondjuk kihasználni nem hinném hogy tudnám komolyabban, de akkoris kipróbálnám kiváncsiságból.Win7-nél (a véglegesnél) is úgylesz, hogy 30 napig lehet kipróbálni, aktiválás nélkül használni akármelyik változatot (és egy telepítőDVD-n ugyanúgy rajta van az összes változat ?) ?
(#37357) hackeeeee
"Ugye itt már nincsenek ultimate extrák"
Akkor a nyelvi csomagok most már nem ennek a keretében kerülnek telepítésre ?
Mert a többnyelvűség lenne még, aminek viszont én hasznát venném. Mondjuk angol + magyar elég lenne álltalában.
Szokott abból probléma lenni, hogy ha valakinek próbálok segíteni, akinek pl. angol Windows-a van, nekem meg magyar, akkor nem igazán tudom, hogy hogyan is kéne lefordítani egy menüpontot / gombot / UI "felirat"-ot angolra.
Ugyanúgy, ha valaki olyan barátnak aki nem tud magyarul - adnám oda a gépet, hogy pl. valamit megmutasson nekem rajta vagy netezzen, stb., akkor megint előjöhet ez a probléma.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Egy kérdés, MSDNAA-n melyik van fent? vagy ez sulinként változó? Amelyik fentvan, abba van Media Center?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Barthezz2 #37362 üzenetére
nem változik sulinként!
De srácok ti az MSDNAA_ról amit letöltöttetek win7prof-ot ahhoz kaptatok egy licencet! ami az ANGOL Windows 7 professional licence. Innentől kezdve ha te magyarítod akkor a te verziód NEM hivatalos tudtommal, mert ingyen nem magyarítható... tehát ugyan ott vagy mint ha egy warez windows-al nyomulnál! vagy csak én vagyok a buta?...
Üdv: Csabee.
-
MODERÁTOR
válasz hackeeeee #37364 üzenetére
Akkor ok
Az teljesen lényegtelen számomra, hogy angol. Az eddigiek is angolul csücsültek a gépemen, egyiket sem magyarítottam(illetve egyet, de az se volt fent sokáig)Csabee.: Nem te vagy a hülye szvsz, mert én is úgy gondolom, hogy magyarítva már nem legális..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Bermi
aktív tag
sziasztok,
valaki segítene a 7100 X64 honosításban, a link az 1.hsz-ben már nem él.
honnan tudom leszedni, google is minket dobott ki egyedülF1.....
-
atesss
addikt
válasz < CyberBob > #37365 üzenetére
Tyűha, VHD-n keresztül van teljes 3D támogatás is
Ez mégjobb, mint gondoltam !
De hogyan tudták azt megoldani, hogy 3D támogatás közben mégis egy bizonyos gépet emuláljon, és így gépfüggetlen legyen ? -
Csabee.
nagyúr
itt le van írva hogy telepítsd RC Magyarítás menete
Barthezz2: akkor megnyugodtam, mert szerintem is ez van.. de hamarosan lesz MSDNAA-n fullos verzió! tehát azt még kivárom
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz < CyberBob > #37365 üzenetére
A VHD boot az mit is takar? A hostot át tudod konvertálni VHD-be, és arról indítani egy VirtualPC-t? És így mindened lesz virtuálon, ami a fizikai gépen?
Csabee.: Szerintem sem igazán legális. Bár azért jobb a helyzet, mintha egy teljesen lopott Win7-et használna valaki.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz pete_21 #37371 üzenetére
arra is jó hogy a win7nél a start menübe lesz az adott programod, és ha rákattintasz akkor automatikusan megnyílik winxp környezetben.
hackeeeee: az lehet hogy fenn van, és a magyarításhoz mér kell akkor "hackelgetni" ? mért nem csak simán berakjuk a muikhoz és már megy is?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Csabee. #37373 üzenetére
Ezért van a WAIK meg a többi kütyü hozzá. Ha nem lenne legális, nem adnák hozzá a nyelvi csomagokat... azbest is csak MS megoldással csinálta meg.
Ha tudod a parancsokat, nem kell semmi, parancssorból lehet a profot magyarítani, vagy más csomagot rárakni...
Amúgymeg, azt CSAK az ultimate tudja, hogy betallózod a nyelvi csomagot, más verzióban így lehet megoldani, ahogy azbest leírta. Ha megnézed a leírását, lényegében parancssorban begépelt parancsok vannak benne.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Csabee. #37378 üzenetére
Meg ha illegális lenne, nem raknák fel a nyelvi csomagot. Na meg a másik, Vistánál is tudtál a magyar kulccsoddal angol rendszert aktiválni...
A nyelvi csomag hasonlóan van sztem mint egy szoftver, ha akarod, külön rárakod, ennyi erővel ha angol ultimate-et veszel, ahhoz se töltsd le a nyelvi csomagot, mert angol a liszenszed... Szal sztem ez hülyeség, amit mondasz.
Meg a másik, akkor pl. technet-re nem lenne leírva, hogy hogy telepítsd a csomagot, ha illegális lenne, szal erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
fatal`
titán
válasz < CyberBob > #37381 üzenetére
Ez nem rossz dolog, köszönöm a cikket.
-
atesss
addikt
No lehethogy megvan az első ismerős, aki (nem beta) Win7-et fog felrakni.
Elvileg még ma megérkezik egy barátom hugának a laptopja:
Dell 1545 , X4500HD-val, T4200-al, 2GB rammal, 250GB vinyóval.
Van valakinek ezzel a notival tapasztalata Win 7-el ?
Pl. webkamera / BT driverétől félek azért.Viszont azért lehethogy mégsem kéne csak a Win7-et felrakni, tartalékban lehethogy azért fel kéne rakni egy Vista-t is.
Mennyi helyet foglal a Vista (Home Premium vagy Ultimate) a Dell-es driverekkel / használható programokkal, és egy Office-al együtt ?
És ugyanez Win7-nél (Premium vagy Ultimate) ?MOD: ja és 64 bit vagy 32 bit ? MIvel itt nincs 4GB ram, annyira nem látom nagy értelmét a 64 bitesnek, de a driverek lesznek a fő kérdés.
MSDNAA-n ugye mindkettő fentvan ?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kamion1234 #37331 üzenetére
Tehát ez egy mókolt gány verzió.
Ne is csodálkozz.Egyszerűbb lett volna a Microsoft oldaláról letölteni az Win7 RC x64 változatát.
"Aki ad,az nyer"
-
atesss
addikt
válasz hackeeeee #37385 üzenetére
Hát ez alapján bizakodó vagyok: [link]
A webkamera szerinted nagyobb eséllyel menne, mint a BT ?64 vagy 32 bit ?
Helyfoglalásról tudsz valamit mondani ?
Most nézem az MSDNAA-mat, van fent
Windows Vista Enterprise with SP1 (x86) - DVD
Ez elvileg fullos verzió, mint az Ultimate, nem ?
Nyelvi csomagok erre is ugyanúgy telepíthetőek, ugye ?
Vagy miben más ez mint az Ultimate ?
Itt pont a nyelvi csomagok (azaz a magyarítás) miatt kéne az Ultimate. Mivel magyar Vista csak SP1 nélkül van fent, azt meg kb. 1,5 óra felrakni.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz atesss #37387 üzenetére
Chicony webcamot biztos felismeri, elméletben, sztem a BT-vel sem lesz gond.
2gb ramhoz 32bit bőven elég.
32bithet progikkal együtt, sztem sacc 30gb elég, ha tudod hogy sok programod van, akkor 35. De azt is lehet, hogy adsz neki 50gb-t, aztán biztos el fox férni, és nem lesz baj.
Nem kell a Vista Sp1-nek másfél óra, ugyanmár. Meg már van SP2 is... De én azt mondom, hogy inkább 7.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
atesss
addikt
válasz hackeeeee #37388 üzenetére
Nem az ajánlott partícióméretre értettem, hanem hogy konkrétan mennyi helyet foglal egy szűz Vista és egy Win7 feltelepítve ?
Mert azon gondolkozom, hogy legyen tartaléknak egy Vista is. Csak kérdés mennyi helyet foglalna.32 bit és 64 bit driverei hogyan viszonyulnak egymáshoz, nem jobbak már a 64 bitesek ?
Bár egy régi eszköznél, amihez pl. csak 32 bites XP-s driver van, az esetleg elműködhet 32 bites Win7-el, viszont 64 bitessel meg semmiképp nem, jóltudom ?Amúgy az is lehet, hogy meglesz még bővítve a laptop +2GB rammal 4GB-ra. Én legalalábbis javasolni fogom. Persze inkább csak akkor ha most 1db 2GB modul van benne (de a c-enter-es leírás alapján ez valószinű).
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz atesss #37389 üzenetére
Szűz, hát.. 15gb-s partícióra raktam win7 rc-t 32bitest, volt még több mint 5gb szabad hely rajta....
Ha megy bele 4gb ram, akkor inkább már 64bit kéne rá. Driver dolgok, hát a fene tudja, lehet 64bit alatt leszedi hozzá az update, ha nem akkor necces, lehet nem fog működni. Melyik a jobb, sztem 32 és 64bites driverek között nincs teljesítménybeli különbség. Amik vannak azok maga a rendszerek közötti különbségek miatt vannak.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
Sziasztok!
segitséget szeretnék kérni.
P35 DS3P lapom van és vhogy nem birok rá hangot csinálni.
biosból,ha jól tudom akkor a codec-et kell engedélyezni és megy a hang.
Win7-et használok.
szépen fel is telepit mindent,drivert ki is irja hogy használtra kész.
leszedtem a honlapról a drivert hozzá.
megnéztem az eszközkezelőben is,és ott is minden ok,a tálcánról nyitottam a dolgokat és a tulajdonság alatt is azt irja minden ok vele.
egy hibát találtam...
S/PDIF ami müxik a keverőben.
a többhez azt irja nincs csatlakoztatva,pedig be van dugva minden és tutira müxik amit beledugtam.
nem értem miért nem ismrei fel hogy be van dugva.
hát nem tudom mit kezdjek vele.
elég szar igy hang nélkül.
és az az érdekes,ha belerakok másik hangkártyát...
azt is szépen kiirja hogy tökéletesen müxik.
csak épp hang nincs.
lehet hogy vmi win7 beállitási gond ?
már mindenhol turkáltam és nem találtam semmit amitől müködhetne.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz atesss #37393 üzenetére
Vagyis...Imádom ezt a logikát, felfogást, akkor minek bele 4gb ram?
Sztem ne álljon feleslegen a ram a gépben, ha már benne van...Ott áll ~800mb ram tök feleslegesen, akkor minek bele venni?
Meg nem csak ez a különbség, ez is el lett már mondva párszor, pl a 32bit nem ad programoknak 2gb ramnál többet, de ez attól függ mit használsz...
De ha meg 2 ramslotos a noti, akkor meg 3gb ram kell bele, nem 4, és kész....
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz hackeeeee #37392 üzenetére
hát az s/pdif az alapértelmezett.
akkor azért nincs hang ?nema realtek oldaláról szedtem le drivert,de majd leszedem onnan is.
egyébként a win7 simán meg kellene oldja ezt a dolgot.
meg is teszi,felpakolja a drivert ki is irja hogy használkatra kész.
a keverőben pedig azt irja ki hogy nincs csatlakoztatva se hangszóró,se füles,se semmi.pedig be van dugva.utána nézek ennek a realtek gyártó oldaláról drivernek.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz akoska07 #37395 üzenetére
Van ott olyan, hogy hangszóró, vagy mi a szösz. Katt rá, és Rakd azt alapértelmezettre. Nézd meg úgy, hogy szólni fog e, feltéve ha van olyan. Szedd le a realtek oldaláról a legfrissebbet.[link]
Tudtommal HD Audio van azon is.
Amúgy igen, ha spdif az alapértelmezett, akkor azon szeretne kimenni a hang, vagyis ki is megy, csakhát nem fogadja semmi.
Véleményem szubjektív...
-
-
nagyúr
válasz hackeeeee #37398 üzenetére
nem találom azt sem hogy honnan töröljem le.
a programok közt nincs audio.
lehet hogy nem is pakolta fel rendesen a cuccot ?[link]
[link]
szürke az aminek nem kellene szürkének lennie.
vagyis nem tudom átállitani.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Imafett
aktív tag
válasz < CyberBob > #37352 üzenetére
köszi gondoltam rá csak ő 1 kicsit hogy is mondjam szerencsétlen és nem ad oda semit azért irtam ide de máshl is azt mondták hogy működni fog ugyhogy köszi a helpet
Aktív témák
- Politika
- Azonnali játékos kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest