- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- F-Secure termékek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mobilinternet
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz pete_21 #37353 üzenetére
Hát nekem az volt a Vista-val a hozzáállásom, hogy ha már "felrakom ezt a szart" , akkor már minden benne legyen, azaz az Ultimate legyen.
A Win7-hez már nem ez a hozzáállásom.
Úgyhogy ott lehethogy megelégednék a Professional-al.
De pl. a Virtual Hard Disk Booting ötelte nagyon tetszik, ahogy itt tegnap elmagyaráztátok a fórumon.
Mondjuk kihasználni nem hinném hogy tudnám komolyabban, de akkoris kipróbálnám kiváncsiságból.Win7-nél (a véglegesnél) is úgylesz, hogy 30 napig lehet kipróbálni, aktiválás nélkül használni akármelyik változatot (és egy telepítőDVD-n ugyanúgy rajta van az összes változat ?) ?
(#37357) hackeeeee
"Ugye itt már nincsenek ultimate extrák"
Akkor a nyelvi csomagok most már nem ennek a keretében kerülnek telepítésre ?
Mert a többnyelvűség lenne még, aminek viszont én hasznát venném. Mondjuk angol + magyar elég lenne álltalában.
Szokott abból probléma lenni, hogy ha valakinek próbálok segíteni, akinek pl. angol Windows-a van, nekem meg magyar, akkor nem igazán tudom, hogy hogyan is kéne lefordítani egy menüpontot / gombot / UI "felirat"-ot angolra.
Ugyanúgy, ha valaki olyan barátnak aki nem tud magyarul - adnám oda a gépet, hogy pl. valamit megmutasson nekem rajta vagy netezzen, stb., akkor megint előjöhet ez a probléma.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs