Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz ZavaBalazs #89011 üzenetére

    Töredék áron, akkor lesz SurfacePhone (aka SP), ha az az alatt lévő rendszer is ilyen lesz. Amit kötve hiszek, hiszen nem az átlagoknak készül. Biztos, hogy drágább lesz egy, pl egy 830 snapdragon-nal kidobált SP,8-10 GB ram-mal és minimum 256GB mai ssd-ket meghazudtoló sebességű tárhellyel. és persze teljesen felső kategóriás szál csiszolt minőségű anyagokból készült termék(kek). Hacsak az anyaghasználatot nézzük és azt, hogy egy teljes értékű PC lesz, akkor indulóban egy SP minimum 400-500 ezer forint áron indul.

    Persze nem olyan rég a Symethium egyik bennfentese? az fb-on elhintette, hogy mire kikerült volna a 820-as snapi-val 2015-2016 elejére a telefonjuk, már elavultnak lehetett volna azonnal tekinteni. Egy 820-szas, amivel pl a nem európai S7 edge telefonok szaladgálnak. Aztán folytatta, hogy ezért a telefont tovább fejlesztették, formavilágra még szebb lesz, még minőségibb és 2017 decemberre a snapdragon 830-cast kapja meg, és egyből három lesz benne!, hogy a legdurvább pc programokat is azonnal futtassa. Válaszható lesz android és windows 10 desktop között a rendszer. 512 és 1GB tárhellyel fog operálni.

    Szerintem, már mindenki tudja, hogy én ezt a telefont vártam már előző évben is, formára, kinézetre és amilyen minőség áradt az elhintett prototípusról, nem érdekelt volna, ha fél millió az ára. Tehát, anno így jelent volna meg.

    Na most, hogy ebből mi valósul meg, azt nem tudom, de én várom ezt is, és az SP-t is. Csak azt tudom elképzelni, hogy minden erőjükkel azt fejlesztik és éppen ezért a mostani rendszer lesz egyre ganébb, egyszerűen nem érdekli őket. Ha frankó lesz, applikációk is lesznek rá és tényleg a seggkinyalás lesz a dolga qrva drágán, hát engem nem fog érdekelni, de mostani kütyükkel, meg ezzel a rendszerrel engem senki ne is próbáljon meggyőzni, hiszen 2010 óta egy rakás pénzt odadobáltam neki az asztalra mindig szinte a legdrágább telefonokat megvéve és a vége az lett, hogy mindig jól tökön rúgtak.

    950 XL, 650, 950 és utána egy másik 950 csakhogy párat említsek az csak előző évi MS telefonjaimról, és mindegyik oboáztat? Csak WDRT után képesek frankón működni, de egy update, vagy app, vagy a tkm tudja mi állandóan betud kavarni, számomra már nonszensz...De lehet, hogy én vagyok olyan fasz, hogy a felsorolt telefonok közül mindegyiknek van/volt gondja..ugyan már. :DDD Ezek nagyon frankó készülékek, de pl a 2010-ben megjelent Omnia 7 jóval minőségibb cucc volt, mondjuk 2010-.ben 160 ezer az kb most 300 ezer felett tudnék bevásárolni belőle.

    Na, majd minden kiderül... :R

    ---------------

    (#89004) Aethelstone

    És tényleg, azokra teljesen jól használható! :-D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák