Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Воланд #75532 üzenetére

    Érdekes azért, hogy egyre több ilyen videó jelenik meg, nem akárkiktől
    És szinte már rengeteg a friss hír, hogy vége, ezen az SP sem változtat.

    De az alatta lévő hozzászólások túlnyomó többsége, meg a windows-t dicséri...És az is igaz, hogy ezek az emberek többsége mindjárt meg is említi az áruházat, mint mindenkinek ez a legnagyobb gondja, ami valóban gagyi kategória.
    Tegnap egy ismerősöm elkísértem a dokihoz, hogy ez most véletlen egybeesés volt nem tudom, de szinte mindenki a buzifonját taperolta a váróban és ebből 90%-ka windows mobil volt, ahogy megtudtam figyelni abban a félórában. Fiatal és idősnek egyaránt.
    De azt is lehet ráfogni, hogy ez csak a magyar ember olcsó játékszere. Viszont, ha csak a családon belül indulok ki... Az egyik öcsémnek vettem egyet karácsonyra (640 xl), ezt meglátva a párja azonnal kukázta az android LG telefonját és ő is vett egyet. A másik öcsém alapból azt használja, mindig is windows-os volt és a feleségének is az van. Plusz még fateromnak is ez van, de őt nem érdekli a rendszer.
    Valamilyen szinten mégis, mert a nagy csempékre csak rákattint és már tárcsázhat is, neki ezért kellett.
    Egyedül az én párom mondogatja, ha a kezébe kerül a mobilom, hogy tudom használni ezt a szart? (iphone 6S van neki).
    Mert nekem egyelőre tetszik most megint és a fent leírtak alapján ez nem úgy néz ki, mint aminek tényleg befellegzett, de mint írtam, véletlenek sorozata is lehet az egész.
    Viszont azt sem érdekelne, ha ma holnap megszűnne, emiatt nem vágnék eret magamon.
    A TÖKETLENKEDÉSÜK és az ez általi nonszensz túlárazásuk, viszont baromi felháborító és idegesítő, ha ezért szűnik meg a WP, vagy SP, akkor meg is érdemlik.

Új hozzászólás Aktív témák