Új hozzászólás Aktív témák

  • ZavaBalazs

    őstag

    válasz Vismajor01 #57657 üzenetére

    vannak jó ingyenes appok, persze, én pl még nem vettem rá appot, az ingyenesekkel megvagyok teljesen jól. van rá ebook olvasó (én pl a tucan readert használom), tudsz rá másolni gépről, azt hiszem kábelen és wifin keresztül is.
    8.1 óta van már (felülről) legördülő menü, kapcsolókkal, értesítésekkel. mobilnetet (még?) nem tud kapcsolni, ehhez azt hiszem 3 érintés eljutni, de wifi, fényerő, bluetooth, gps, rotation lock, ilyesmik benne vannak az opciókban.
    szerintem erre is fogsz találni how-to-kat, más nem megkérdezed itt :)
    lehet filmeket másolni (szintén kábelen és wifin is), filmezésre a moliplayert szokták ajánlani (ez fizetős app, de van trial version ha nem tudod megoldani), ez elvileg visz kb mindent, feliratokkal is jóban van.
    lehet csengőhangot csinálni, de úgy rémlik, hogy max 40 másodperc hosszú lehet? (én ebben nem vagyok otthon, nekem jó a nostalgia)
    sd kártya passz 930-ba nem megy bele.

    amiket leírtál, arra mind teljesen jó, a gyári zene app lehet necces, sokan nem szeretik, néha elmegy a hangja... de vannak rá alternatívák, én már vagy ötöt leszedtem, most épp a zbox nevű a kiválasztott, amit pont a napokban linkelt valaki, akinek nagyon szépen köszönöm!! :)

    wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Új hozzászólás Aktív témák