-
IT café
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forikaa
csendes tag
Sziasztok!
Most androidot használok.
Szeretnék egy új telefont.
Sansung S5 vagy Nokia 930?
Szerintetek?
Ami nekem fontos: Sok telefonálás kezelése, Képkészítés, 4G -
Forikaa
csendes tag
Bocs de reggel óta a forumot olvasom a Wp ről, mert egyre szimpatikusabb.
A media markt-ot nyomkodáson már túl vagyok.
Inkább a váltástól félek.
Hiába nyomkodom egy fél órát attól még nem ismerem meg a rendszert -
Forikaa
csendes tag
kérdésem lenne:
Ha van kb 20 telefonszám amit napi szinten hívok legalább 2-3 szor hogy állítom be hogy a leggyorssabban tárcsázzon? Ki is tudom tenni a csempék közé? -
gabber01
addikt
válasz Forikaa #54561 üzenetére
Ha nem állandóan cicomázni akarod a telód, meg játszani rajta, hanem "csak" egy megbízható társra vágysz, és meguntad az androiddal járó szenvedést, akkor nem nyúlhatsz mellé egy wp-s telóval. Az L930 pedig igazán jó. Bár a Glance Screen hiányozhat.
[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Forikaa
csendes tag
igazából NO facebook, semmi közösségi oldal
a munka miatt meg nagyon sok képet kell küldenem és rengeteget telefonálok. -
Forikaa
csendes tag
ami kicsit aggaszt az a kamera lassú aktiválódása. A Lumia Camera hozhat gyorsulást?
-
Assdak
őstag
-
Integrale
veterán
válasz Forikaa #54568 üzenetére
A Nokia Camera talán még lassabb mint a normál, gyári. Azonban a következő frissítés (Lumia Camera) jelentős gyorsulást ígért.
ryori: jogos, javítottam.
Ha valakinek válaszolsz, akkor használd a válasz gombot. Ha kiegészítenéd vagy korrigálnád, akkor pedig a szerkesztést!
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Forikaa
csendes tag
eddig 8MP-es kamerával dolgoztam és bőven elég volt.
-
Zsoltika11
tag
válasz Forikaa #54568 üzenetére
A Lumia Camera elvileg gyorsabb lesz. Gyorsabban "ébred" és a képek mentése is gyorsabban történik majd.
Vágj bele nyugodtan a WP-be, 930-cal főleg, egyszerű, letisztult, és ha csak használni akarod arra a legjobb. A WP arra való hogy "használd"! Én 5 hónapja 1020-szal élem mindennapjaim, számomra tökéletes. Nem csalódtam még benne, azon túl hogy kifejezetten fotózásra orientált telefon, minden egyéb dologban hűen szolgál. Telefonálás, üzenetek, közösség, képek küldése megosztása, én maximálisan elégedett vagyok. Te is az leszel a 930-al.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Fiúk, ha már a WP topikban óráztok, akkor max. erről beszéljetek
microsoft-said-to-launch-a-wearabe-device-very-soon (még ha már volt is, csak kanyarodjunk vissza)
de ne offoljátok tele a topikot. Légyszi.
(főleg ne női órákkal )[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Zsoltika11 #54577 üzenetére
Erre varok en is, picit zavar a loading felirat a gyarihoz kepest Meg ha meg is szoktam, hogy nincs kameragomb..
Everybody lies.
-
pzstm
titán
azt hittem délután kijött az Update2 PFD-n, de látom csak 50 offtopik komment gyűlt össze...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Zsoltika11 #54584 üzenetére
Szerintem ilyen esetekben legyen bent gyorsinditon (kameragombon) az alap kamera. Ha meg muveszkedni akarsz akkor a masikat valasztod ki. Legalábbis én igy csinálom.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Forikaa
csendes tag
válasz gyurkikrisz #54585 üzenetére
néztem sajnos úgy sem sokkal gyorssab
-
Zsoltika11
tag
válasz gyurkikrisz #54585 üzenetére
És nem is rosszul
-
csibukaaa
csendes tag
Kis segítségre lenne szükségem nem olyan rég egy 930 as lumniát vettem. Lumnia kamerán belül van egy felbontásos beállítás ami 5+16mp ha jól értelmezem két méretbe tárolja a képeket melyiket hol találom meg ha külön szeretném kezelni a kettőt. Továbbá h lehetséges 20mp kép készítése? 3072*1728 nagyobb felbontású képet nem találok sehol. nagyon kezdő vagyok még wp téren.
-
ryori
senior tag
válasz csibukaaa #54588 üzenetére
üdv 4:3 as oldalarány-nál van 19MPX - a két képet (nagyobb+kisebb) usb-n látod vagy file kezelővel, öm, 5+16, a DNG az RAW képet készít, Photoshophoz stb. valamint ha panoráma képet szeretnél akkor külön progi kell, a lumia panorama. Fotóklippek esetén pedig kb 4mp-et rogzít, ilyen kis mozgóképek lesznek belőle
[ Szerkesztve ]
-
-
azigazimoris
aktív tag
válasz viewdetails #54591 üzenetére
Nagyon nagy asszociáció
Mondjuk Moldovát olvasni nagyon beteg dologNokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
tisti1965
aktív tag
válasz azigazimoris #54593 üzenetére
Viszont felettébb szórakoztató 😊
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
confuser
senior tag
válasz Richee11 #54527 üzenetére
1. Mobilnet ki/be kapcsolásához a Settings -> Cellular+SIM menüpontban a csúszkával lehet ki/be kapcsolni. Ha állandóan be van kapcsolva, és Wifi-re csatlakozik a telefon, automatikusan azt priorizálja.
2. Hangerő némítására a hangerő csúszkája előtti kis csengőt kell megnyomni, úgy egyből némítja (illetve rezgőre állítja) a telefont. Ismételt megnyomásra az utolsó hangerőszintre áll vissza.
Csempén keresztüli direkt némításra volt lehetőség WP8-on, de WP8.1-nél változott a hangerők kezelése, és nincs direkt API a hangerő állítására ilyen módon. Ha még WP8-on vagy, akkor például Quick Controls
3. Közvetlen hívást nem lehet kirakni csempeként, csak úgy, ahogy írtad. Másik módszer gyors elérésre, ha a Speed dial-hez adsz hozzá olyan kontaktokat, akiket gyakran hívsz. -
őstag
válasz azigazimoris #54593 üzenetére
"Mondjuk Moldovát olvasni nagyon beteg dolog" Ezt nem tudom hova tenni és vicc részét sem értem
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
karldergroße
senior tag
válasz bluemirage #54598 üzenetére
Moldova beteg - Kádár rajongó lett - de őt olvasni nem beteg dolog. Zseniális író - VOLT.
[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
Sziasztok, hogy lehet beállítani zenét csengőhangnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest