Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz polonic #59339 üzenetére

    Érettségi után (2010) volt egy 2 éves, bulizós, piálós, cigizős korszakom. Abbahagytam a versenysportot, meg úgy mindenféle mozgást és akkor szoktam rá, jól meg is híztam abban az időszakban. Azóta természetesen letettem, nagyon ritkán gyújtok csak rá. Főleg vizsgaidőszakokban, a nagyon kemény vizsgák környékén, amikor sok a stressz. Nem kéne ennyiszer se, tisztában vagyok vele, de attól még, hogy valaki sportol, még ugyanúgy emberből van. Profi sportolók közül is sokan dohányoznak, meg fogyasztanak alkoholt, csak tisztában kell lenni a teljesítményrontó hatásokkal és úgy kell csinálni, hogy a munkáját el tudja látni mellette. Sőt, pénteken dupla sajtos McRoyalt ettem, hiába műanyag, baromi finom. Szóval álszenteskedni nem fogok, nekem is ugyanolyan jól esik a hideg sör, meg a finom junk food, mint bárki másnak. És én is baromira unom a csirkemellet meg a rizst, amikor diétában több hete ugyanazt a száraz szart eszem, de valamit valamiért. :)

    (#59340) Melack
    Az a baj, hogy meg akarnak felelni a "társadalmi elvárásoknak". Mert ugye egy nőnek szépnek, szexinek kell lenni minden pillanatban. Közben én férfiként egyáltalán nem azt nézem, hogy most Mayo Chix ruha van-e rajta, meg mennyire profi fodrász csinálta a haját, hanem az összképet. Barátnőmet tornacipőben, farmerben és pólóban ugyanolyan szépnek látom, mint kiöltözve, szóval nekem nem ez számít. De manapság az emberek rengeteget adnak a külsőségekre, a srácok is. Önmagában ezzel nem lenne bajom, viszont mellette párhuzamosan egyre sekélyesebbnek, felszínesebbnek látom a kapcsolataikat, meg úgy általában véve mindent, ami már probléma. Persze lehet, hogy én is ilyen voltam ennyi idősen és nincs igazam, de jelenleg sajnos így látom.

    (#59341) emvy
    Ha így van, akkor visszavonom és maradok annál, hogy engem zavar, ha egy ennyire fiatal lány így viselkedik. Szerintem a 13-15 éveseknek nem szexizniük kéne, nagyon ráérnek azzal még.

Új hozzászólás Aktív témák