- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
Sziasztok, remélem jó topicba írok, a következő a problémám: laptopom Windows 10-e megette a 64 gb-os SSD-met, szeretném átmenteni a cuccost egy nagyobb 120-asra. Viszont nem szeretném ledarálni a régi windows telepítésem (tudom, hogy messze nem optimális ez így...). Hogyan tudnám átghostolni a régi windowsom az új SSD-re? Van egy belső 1 terás, valamint egy külső 2 TB-os (USB-s) HDD-m. Ha a külső HDD-re át tudom ghostolni, majd kicserélem a laptopomban a 2 SSD-t, és vissza az új SSD-re az tud működni? Vagy Ti hogyan oldanátok meg? Melyik szoftverekkel érdemes ilyet csinálni?
Köszi előre is! -
aradebil2
senior tag
válasz King Unique #118089 üzenetére
Köszönöm szépen, sikerült végleg.
Viszont most egy újabb problémát hoznék. Van a HDD-men is egy régi Windows, amit az istenért se tudok eltakarítani a gépről, és rendszeresen újraindítás után (minden egyes frissítésnél pl.) oda bootol vissza, marha lassan (ugye HDD)....
C-n (új SSD) van a Windows amit most klónoztam, minden működik vele, D-n (régi HDD, több éves Windows, még első SSD beszerelés előtti) pedig a problémás. A D meghajtón nincs Windows mappa (gondolom ledúrtam anno Windows.old-ra átnevezős módszerrel, de nem emlékszem rá), ezért Disk cleanup se látja, BIOSban csak az SSD-ről való boot van engedélyezve, MSCONFIG-ban nincs ott a bootolandó drive-ok között (bár lehet azért mert a BIOSban már letiltottam? ). És mégis bebootol a régi HDD-n lévő Windowsra rendszeresen a gépem. Bootoláskor se jön fel a Boot manager, hogy kiválasszam, melyik Windowsra bootoljon be. Mi a sz*rt rontottam el anno? Mit tudnék most tenni? -
aradebil2
senior tag
Sziasztok!
Van a munkahelyemen egy gép, ami egy nagyműszert működtet. A számítógépet és a Windowst is rajta a műszer gyártója szolgálatta. Ha updatelni szeretném a Windowst a gépen (elég fontos lenne, mert internet is fut a gépen), akkor az alábbi kép fogad. Irtam a gyártónak, ők szétteszik a kezüket, hogy ez nem az ő problémájuk. Hogy lehetne ezen túljutni? A gépen természetesen van internet, ami tökéletesen működik. Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
aradebil2
senior tag
válasz King Unique #127446 üzenetére
Köszi, megpróbálom a leírtakat.
Rendszergazda soha nem látta a gépet, de megpróbálom őket is megkeresni, de mivel nem az ő kezükön futott végig a gép ezért szerintem mosni fogják kezeiket (felsőoktatás...) -
aradebil2
senior tag
válasz Armagedown #127461 üzenetére
Sajnos internetes adatbázisokat is használ a gép, most jutottam el odáig hogy próbáljam megoldani a problémát.
-
aradebil2
senior tag
Sziasztok,
a következő problémám van: Windows 10 Home (hivatalos creation toollal), PC, USB stick-kel installálom, de folyamatosan megakad a set-up, ha kiveszem a stick-et akkor nem jelenik meg bal alul a nincs internetem opció. Nagy nehezen a neten találtam rá megoldást hogy el tudjam skippelni (ctrl+shift+f3), de így nem készül el a profilom, egy Administrator profilom lesz amiből egy idő után kizár a Windows. Új profilt pedig nem tudok használni, mert azt mondja hiányzik a snapin. Egyedül Pro-ban találtam rá megoldást a neten. Dobjam ezt a verziót? :\[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest