Új hozzászólás Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz polonic #37947 üzenetére

    Minek menjen a háttérben egy olyan app, amit egyszer megnézek?! Ha nem kell, akkor záródjon be, ha meg véletlenül kellene, akkor meg elindítom megint.

    De miért kell bezárni? Miért nem elég ha csak simán lehúzod nem ott tartva? :F Vagy amit bezársz az többé nem kell? Próbáld ki hogy hagyod "futni" ezeket a Modern Appokat, hátha úgy sem lesz gondod. :)

    Az elősre válaszoltam. A másodikra is + bezárósat már írtam. Részben, de ha engem food app nem érdekel, a háttérben nekem ne egyen 300 megányi ramot, még akkor sem, ha olyan fejlett a memória kezelése. Igen, használtam is úgy appokat, de nem is ez a bajom, hanem az, hogy ami jó volt a 8-ban, azt a 8.1-ben minek megvariálni?! Mert ez legyen a trendi, hogy nem kell semmit bezárni?!
    És nem volt vele gond, hogy futott, mert volt egy jópár app, ami ment a háttérben (mail, Skype, ie10). De amiket nem használok, azok feleslegesen ne menjenek, ennyi.

    (#37951) polonic : Az gáz, mert nekem a food app, "hibernált" állapotban, megevett 300 megát, és még procit is evett mellette. De azért most nem frissítek 8.1-re, hogy lefényképezzem, hogy "hibernált" állapotban lévő appok, megették a 4 gigányi ramomat. Vagyis részben, mert 70%-át foglalták le. :D
    De az is lehet, hogy cask az én gépemen volt szar a 8.1, ki tudja.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Új hozzászólás Aktív témák