Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenkinek!

    Volt egy kis problémám a Win7-tel, és ezt sikeresen meg is oldottam, így hát megosztom veletek, hátha valaki ezen agyal.

    Szóval...régebben használtam WinXP alatt az "IP Hider 4.7" nevű programot, és maximálisan meg voltam vele elégedve. Gondoltam felteszem a laptopra is - Win7 alá - mert ki tudja, mikor lesz rá szükség. Telepítés után furcsán belassult a gép, és nem működött olyan dinamikusan a program sem, mint egy sokkal gyengébb gépen - ugyebár ott WinXP alatt futott.
    IP változtatás működött, de ha párszor egymás után másik IP-t kértem, megfagyott a rendszer.

    Valamint a következő furcsa jelenséget produkálta: ha full sávszélességgel töltöttem le (nálam ez 5-6 megabit mindössze), akkor olyannyira belassult a gép, hogy ilyet még nem láttam...
    A program nem is futott, és pont ez a furcsa. Tehát le kellett törölnöm, és így megoldódott a probléma, újra frankón dolgozik a noti.

    Csak azért írtam ezt le, mert nem csupán arról van szó, hogy a program nem működik rendesen - erre bárki rájönne magától is - hanem akkor is gyengélkedett a gép, amikor az IP Hider nem is futott. Gondolom belenyúlt a Win7-be, és ebből lehetett a probléma.

    További kellemes fórumozást mindenkinek!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Aktív témák