Aktív témák
-
moonman
titán
igen, ntbackup a kellékek-rendszereszközökből indul. viszont egy csontüres partícióval nem tud mit kezdeni, ha már van telepítve egy rendszer, arra elvileg vissza tudja állítani a teljes korábbi állapotot, registryvel együtt.
ghost alatt a norton ghost programot értem, ami egy az egyben ''lefényképezi'' a partíciót és úgy menti el egy image-fájlba, amit később visszaállítva különösebb trükközés nélkül az eredeti rendszert adja vissza.
konzolból is lehet variálni a betűkkel a diskpart util segítségével. -
nicevolley
tag
Sziasztok.
Egy gyors kérdés: alaplapcserénél, elkerülhető valahogy a win xp reinstall?
xp -> a64 -
moonman
titán
válasz nicevolley #152 üzenetére
el. Bővebben: link
-
luciferc
őstag
pusztán teoretikus érdeklődés. van arra lehetőség xp alatt, hogy 2 hálókártyával rendelkező gépnél mindkét kártya kapcsolódjon (ugyanahhoz) a hálózathoz, más-más IP címmel és megmondjam, hogy melyik program melyiken keresztül kommunikáljon?
meg ne kérdezzétek, hogy mire kell. pusztán érdekel. -
flacika
tag
Hi!
Kérdésem a következő:
Farcry-ból kilépve nagyon lassan tér észhez az xp (legalább egy perc).
1giga ram, lapozófájl másik vinyón fix 1536. Mi lehet a gond.
(havernál 512 rammal csinált ilyet, 1 gigával megszünt) -
flacika
tag
Az aut. elrendezés nincs bekapcsolva, csak az igazítás de eddig nem csinált ilyet.
Viszont az nem-e lehet baj, hogy kb. egy hete be van kapcsolva a vinyó aut. leállítás, plusz egy segédprogival a gép is időzítve áll le. Ez nem gond?
Tegnap este még úgy hagytam ott a gépet hogy jól álltak az ikonok, ma bekapcs és át van rendezve. -
Mazka05
őstag
Hello mindenki!
Gondoltam ide írok mert nem akarok ezért új topicot nyitni! Kérdésem a következö: win xp 32 bit-es verziohoz szeretnék letölteni skineket hogy pl az alsó csík más legyen.. meg én úgy tudom hogy amikor a winxp betöltési kép megy azt is kilehet cserélni azt is kiszeretném.. (és ezzel nem pofátlankodok anyira be a windows-ba hogy frisitésnél vagy bárminél reklamáljon? válaszokat elöre is köszi! jah közbe kaptam egy oldalt.. Bővebben: link de most ép nem találom hogy hol vannak.. (skin meg a betöltési képek)Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..
-
moonman
titán
külső témák használatához meg kell pecselni egy dll-t ami nem kifejezetten legális, de van rá util. uxtheme patcher néven keresd.
üdvözlőképernyő-mahinálásra van logon studio a stardock-tól. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
kennykee
csendes tag
Hy moonman!
Ja. A bios-ba engedélyezve van a 8* os,és a kártya is tudja.Próbáltam már kisebb szorzoval,4*,2*,de ugy se működött.A drivert is próbáltam a cd-ről,amit a kártyához adtak, meg a legujabbat is letöltöttem az Ati honlapjáról,de semmi.
Valami ötlet? -
barnamed
csendes tag
Hello Mindenki!
Segítség kellene: izom lassan áll le a gépem, menti a beállításokat, utána legalább 1 percig mutatja ''A Windows leáll...'' feliratot...
Mit lehet vele kezdeni??
Köszi
[Szerkesztve] -
flacika
tag
Na megnéztem, semmi furcsát nem látok a task managerben. Kilépés után rögtön néztem cpu használat 0% lapozófájl visszaesik kb 200 megára, folyamatokban a rendszer üresjárat 99%.
Ha viszont kikapcsolom a lap.f. az összes meghajtón, akkor farcryból kilépve azonnal észhez tér, rögtön indul bármelyik progi.
Így van rá vmi ötlet?
Ja és vírusirtást mér jó csökk. módban futtatni? -
9CS
senior tag
Mi történne, ha a biztonsági beállításoknál lévő: névtelenül elérhető megosztások, névtelenül elérhető Named Pipe-ok és a távolról elérhető rendszerleíró elérési utak biztonsági beállításait mind kitörölném? Próbaképp megtettem, újraindít semmi változás. Lesz baj belőle? Milyen szolgáltatásokhoz kellenek ezek egyáltalán? A Named Pipe-ok azt nem merem bántani igazán, nem tudom mik lehetnek, rákeresve MS oldalon, millió találat. Névtelen megosztás, meg rendszerleíró utak gondolom, nem kellenek. Lehet rosszul. A gépen nem futna semmilyen szolgáltatás kifelé. Ezért gondoltam, hogy akkor ne is piszkálgassák. Meg helyi menedzsment se kell.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
moonman
titán
válasz barnamed #175 üzenetére
Bővebben: link és Bővebben: link import be és próba leállít.
-
9CS
senior tag
No igen, de nem egygépes környezet, csak épp nem kívánok részt venni a saját gépemmel a cég hálózati ''kultúrájában'' de, be lesz néha kötve a hálózatra. Viszont nem fog futtatni semmilyen szolgáltatást a többi gép számára, file megosztást se. Azt hiszem lementem a beállításokat, aztán kitörlöm és várom mi lesz.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
X-COM
nagyúr
-
lapa
veterán
sziasztok! a következő problémám merült fel: w2k domainben szeretnék egy office 2003-at installálni az xp kliensen. aszongya erre: ''a win installer szolgáltatás nem érhető el. ez akkor lehet, ha csökkentett módban van vagy a windows installer nincs telepítve. a helyi tanácsadó munkatársaktól kérhet segítséget.''
sejtésem szerint az egyetlen default domain policy miatt akad, mert adminnak sem engedi. a bajom viszont az, hogy az installerrel kapcsolatos policikat nem birizgáltam (legalábbis aminek szerintem köze lehet hozzá). a szolgáltatás pl. nálam ''kézi'', de ha elindítom ugyanez a hiba. várnék építő jellegű javaslatokat. előre is hálás.
ja nemtom fontos lehet-e, de az office 2003 adm-ek bent vannak a policyben.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
csak office2003-nál, vagy minden installer alapú cuccnál?
eseménynapló?
van egy kb cikk Bővebben: link
de ez nem igazán office specifikus, ráadásul szerintem nem sok köze van policy beállításokhoz
[Szerkesztve]Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
lapa
veterán
Nem lehetett csatlakozni a kiszolgálóhoz. Hiba: 0x80040154
További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
1015 hibaszám, minden msi
UPD: van ilyenem is:
Termék: Windows Operating System
Azonosító: 1090
Forrás: Userenv
Verziószám: 5.2
Szimbolikus név: EVENT_FAILED_WBEM_SERVICES
Üzenet: Windows couldn't log the RSoP (Resultant Set of Policies) session status. An attempt to connect to WMI failed. No more RSoP logging will be done for this application of policy.
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
Kösszi hogy segítesz de nem nagyon vágom ezt a témát ugyhogy további segitségre szorulok! Nah kiszurtam ezt : Bővebben: link
(a neve: HFN erebus ) szerintem király ! tölsdle te is hogy lásod hogyan tölti le : (egy fájt kapsz :
-HFN erebus.bootskin (néven)
ebben ugyanez a fáj van.. ezt hova rakjam a programba?
[Szerkesztve]Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..
-
X-COM
nagyúr
pedig akkor valszeg nem policy beállítás.
csekkold a wmi-t Bővebben: link
esetleg egy kliensen próbáld meg felrakni a 3.0-ás installert.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
Aktív témák
- Politika
- LG LCD és LED TV-k
- Xbox One
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- Android szakmai topik
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest