Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    Béta résztvevő tesztelőknek javasolnám megemlítésre, hogy kezdhetnének a fejlesztők az UI azon részével valamit, ahol program összetevőkre lehet viselkedési szabályokat beállítani.

    - PC Security -> Block/Allow Files,
    - Identity Protection -> Application Protection

    Elég szomorú, hogy még mindig gyerekcipőben van az UI ezen része, ugyanis nagyon idegesítő, ha itt átrak az ember egy pöttyöt, akkor automatikusan a lista elejére ugrik, így lehet megint lapozgatni lefelé.

    Ha ugyanahhoz a programhoz (gyakorlatilag ilyenkor egyező az útvonal) tartozó több összetevő esetén is szeretnénk ténykedni, akkor azokat nem egymás mellett (alatt) találjuk, mivel az összetevő elnevezése alapján van rendezve, tehát megint lehet tökölni a keresgéléssel, ráadásul, ha az adott programból többféle verzió is telepítve van, akkor még azt is figyelhetjük, hogy az egymás alatt lévő ugyanazon elnevezésű összetevőkből véletlenül ne rosszra kattintsunk (kattintás után ugye lapozhatunk ismét ide az ellenőrzéshez, mert feldob a lista elejére kattintás után egyből :W )

    Jó lenne javaslatot tenni, hogy
    - az itt elvégzett változtatást követően maradjon a kijelzett tartalom ott, ahol a "kattintás" előtt volt
    - ne gyermeteg "opera.exe in e:/operausb" módon legyen a programösszetevő sorolva, hanem legyen a program összetevőnek és az útvonalnak különálló mező
    - ha már van különálló mező a programelemnek és az útvonalnak, akkor lehessen azok szerint sorba rendeztetni a listát

    Itt még gondolkodtam azon, hogy elférne egy automatikus takarító gombocska, amivel a nem létező útvonalú bejegyzéseket lehetne automatán töröltetni, hogy ne legyenek fölöslegesen a listában (pl. Opera, Chrome, stb... régebbi verzió útvonalaihoz tartozó elemek), de ha a felsorolt 3 "kívánság" megvalósításra kerülne, akkor igazából kézzel is hamar ki lehet pucolni a fölösleget és így nem kerülne ürítésre olyan elem, amely hordozhatósága miatt nincs éppen csatolva.

    Szerk.
    Kattintásnál egyértelműen arra gondolok, mikor átrakjuk a pöttyöt egy másik beállításra :B

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák