Új hozzászólás Aktív témák

• adatfalo

senior tag

Hello!

Leginkább CMS rendszerekben mozgok, valamint php,html,css-ben, viszont most volna egy jóval nagyobb project ami tuti, hogy kifogna rajtam, ehhez keres a megrendelő majd egy embert vagy céget. De először szeretném pár hozzáértőbbel egyeztetni, hogy szerintük milyen tudás is szükségeltetik az adott feladathoz.

Két fajta óhaj is van (majd kiderül, hogy van-e értelme elindulni egyik másik irányba):

Első("egyszerűbb"):
    Egy webes felületen szerkeszthető mobiltokos alkalmazás fejlesztése. (User kiválasztja a mobilját-> feltölt/kiválaszt egy képet-> elhelyezi a képernyőn megjelenő tokon -> elküldi/megrendeli és megkapja postán a tokot)
    Ilyen megoldást nyújt pl: 1 2 3

Kerestem ezekre valami hasonló megvásárolható, átírható kész forráskódot, de azt se találtam, hát még a következőre.

Második (WebGL brutál).

Hasonló az előző feladathoz, csak itt egy 3d-s objektum-ra kell rávarázsolni különböző szövegeket. pl: Nyaklánc aminek a medálja a beírt nevet ábrázolja. Ezt az ember szépen forgathatja , hogy milyen csuda szép, majd elküldi és a 3D nyomtatott nyaklánc/ékszer/kutyafüle megérkezik hozzá.
    Ilyen megoldás pl: 1 2

Kérdés:

-Tudtok-e (bár nem hiszem, hogy létezik) ilyen elkészült forráskódot, ami megvásárolható, személyre szabható?
    - Van-e olyan aki ennyire mélyen foglalkozik WebGL-el, vagy ha csak céget tudtok ajánlani, akkor az is jó.

Köszi és bocsi a szakmaiatlan megfogalmazásért, de hulla vagyok és remélem érthető mindenki számára.

Üdv,

adatfalo :R

www.adatfalodesign.hu

Új hozzászólás Aktív témák