Új hozzászólás Aktív témák

  • lolller

    tag

    válasz csibe1 #1031 üzenetére

    "Tényleg nem mi vagyunk a célközönség, hanem az aput-anyut pumpoló nyugati-amcsi- ázsiai kiskölykök."

    Ugyan már... ezt mire alapozod?

    "Egy hónapja be se léptem a Warzone-ba, mert nem jött be az új pálya; de az MW multiba láttam a Battlepassban (nincs aktiválva), hogy szinte minden cucc a Vanguardra jön. "

    Nekem sincs meg a vanguard, mert nem tetszik. a CW-t sem vettem meg, de mégis mire kellene jönnie a bp-s cuccoknak? Cod2-re? Nyilván az aktuális részt nyomják.

    "A Rambo meg a Die Hard, Dredd skin elment (a Stallone féle Dredd jobb lett volna szvsz), de az már csúfos, hogy mindenhol a multikulti, unisex meg egyéb irányba próbálják befolyásolni a felhasználót, játékosokat; és főleg a gyerekeket! :W
    Elég rendesen rá kellene mászni a játékkiadókra is, hogy ne jelenjenek meg ilyen tartalmak a játékokban, főleg a könnyen befolyásolható gyerekek miatt.
    Már a játékokban is kezdődik az agymosás, ez azért durva."

    Ez nagyon demagóg... Én is Jackalnak a világítós kígyóbőr Gucci skinjét használom, mert ez tetszik a legjobban és fun. Az, hogy egyáltalán nem rejt az kit érdekel? Semmi jelentősége, Arma-ban meg az ilyen milsimekben biztos fontos, de a Halo red-blue skinjeinél se volt probléma, hogy "ovis". Legalább láttál mindenkit. Mondjuk azt kifejthetnéd, hogy melyik a multikulti meg az unisex... Az, hogy van benne afro skin meg meg női operátor, hát aztán az tényleg nagyon durva. Micsoda világ. Ezek játékok, ahogy a filmek nem akarják a valóságot mintázni feltétlen. Várom már mikor lesz probléma, hogy Kratos félkézzel felemel egy hegyet. De mondok vmi durvát, gyerekként játszottam a bloodraynel és nem lettem leszbikus vámpír.

    varázslatos szidalmak és a mágikus licencszerződések, mindkét fél megidézi maga irányítható jogászait, számtalanszor fölhangzik az "OWNAGE" szó, végül a legerősebb támadásban megidézik Kotickot és Newelt is. by:Necroman_Mk2

Új hozzászólás Aktív témák