- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz #79335424 #8390 üzenetére
Így van. A Dellmont szerverei határozzák meg a hangminőséget, az, hogy neten, vagy callback megy a hívás, inkább csak a megbízhatóságát és a kapcsolat stabilitását (meg a hang késését) befolyásolja. Bár a callback is neten megy egy szakaszon, ahol a két GSM hívást összeköti, csak ez nyilván rövidebb szakasz, de ennek a minősége határozza meg döntően a hívás minőségét. Apropó, telefonáltam én már callbackkel úgy, hogy 2mp volt a késés, és azon túl is alig hallottuk egymást, annyira kásás volt a hang.
Azon csodálkozok, hogy akik célhardvert használnak (pl. a Gigaset telókat), azok ezt a minőségbeli ingadozást miért nem tapasztalják. Pedig ott is neten megy a hívás, nem úgy, mint a callbacknél, és utóbbinál mégis vannak időnként minőségbeli gondok.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
csipuka
senior tag
válasz #79335424 #8390 üzenetére
A tavolsagi alatt itt tisztan fizikai tavolsagot ertek. Minel nagyobb utat kell megtenni a hangnak akkor annal nagyobb az eselye, hogy csuszik, vagy a halozat hibaja miatt serul a csomag. A telefonos szolgaltatok eleg komoly halozatot uzemeltetnek magas rendelkezesre allassal, a dellmont-et nem ismerem.
Ha gyenge terero tovabb csokkentheti a minoseget vagy a 2g/3g valtas.
Tudtommal a nemzetkozi hivasok mar joideje VOIP-on mennek a szolgaltatok kozott, valahol olvastam anno.
"Ha callback -nél rossz a minőség, az a VOIP szolgáltató miatt van. Te olyankor GSM hálózaton beszélsz"
Szerintem egyrol beszelunk, a dellmont idonkent a leggyengebb lancszem. Lehet pontatlanul fogalmaztam.
Mivel amcsibol hivok magyar szamot, nekem belefer ebbe az arba, hogy idonkent szar. Nem ok az egyetlen szolgaltatok amit hasznalok, igy legfeljebb hasznalom a masikat, ha fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest