Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Borzoló #37269 üzenetére

    Ha a kezed olyan lesz az nem baj, fújni is lehet a csöveket, csak szádba ne menjen a folyadék. Meg ne öntsd ki akárhova. Ugyanaz az anyag, mint az autók fagyállója is vagy a téli szélvédőmosók.

    Az ecetet kicsit lehet hígítani vízzel, azzal kell átmosni a cuccokat.
    Topikban nem szabad hirdetni, de amúgy sem kellenek kösz, nemrég cseréltem le az ezer éves gépemet egy 3 évesre. Nagyon gyorsan avulnak a hardverek manapság, az a kártya amit mondasz 500Ft-ot ér kb. legfeljebb gyűjtőket érdekel. Anno különleges kártya volt az igaz, csak ma már használhatatlan.

    Azt a szivattyút ami nálad van többféle elektronikával is szerelték, attól függ hogy lehet-e szabályozni. A hátulját le lehet pattintani óvatosan. és ott látni hogy milyen opciók vannak rajta. És össze kell forrasztani azokat a pineket amire szabályozni akarod.

    Az a gyári tartálya rendben van, ha másikat akarsz rá akkor kell egy hosszú menetes 3/8-os csatlakozó a szivattyúra vagy egy sima, de akkor reszelni kell a szivattyú elejéből.
    Ezt a szivattyút lehet újítani, de csak akkor kell ha menet közben kerreg.

    18 fok az oké, kicsivel lehet hidegebb a levegő az még nem baj. De ha sokkal hidegebb akkor már párásodni fog, az összefoglalóban van is egy táblázat erről. Meg még sok mindenről.

Új hozzászólás Aktív témák