Aktív témák

  • HUfantom

    őstag

    válasz DigitXT #46694 üzenetére

    Én is azt mondom, hogy elfogadhatjuk egy nagyon király közelítésnek.
    Persze a legjobb a laboros mérés de azt úgysem látunk.

    De ahogy írtam olyan nagy melegben úgyis feljebb tekeri a szabályozó a ventiket és máris a +10 szoba már csak +6 vízhőfok +5-6 CPU...
    Bár én személy szerint leszarom a CPU-t a GPU sokkal nagyobb hőtermelő. Egy 4-6 magos gépet / kevés kivételtől eltekintve / nem tudsz leterhelni hogy minden mag 100%on menjen. Míg egy erősebb videókarihoz csak egy FullHD monitor és egy jó game kell és máris ott van a 2-3-4X es hőmennyiség amit el kell tüntetni.

    traders
    radiátorba belépő és kilépő víz között vagy nagyságrendilek mennyi ezek között a különbség?
    Jó rendszerben 0 fok /na jó talán 0.1 fok de az mérési hiba :) /. Ezt még mielőtt megkérded felejtsd is el. A rendszernek meleg-pontja és hideg-pontja valós értelemben nem létezik. A vízben a hővezetés remek így a víz hőmérsékletét elég 1 helyen nézni. Ha mégis van ilyen két pont ahol markáns különbség van rendszeren belül akkor ott nagyon elbasztak valamit.

    Amúgy a GPU hűtésnél nem jár garanciavesztéssel a hűtés leszerelése?
    Do not break the Seal nincs a nyák és a kártya között. Szóval ha tönkremegy akkor vissza a gyári hűtés. Azok a matricák amik a garihoz kellenek úgyis a gyári hűtőn vannak rajta.

    [ Szerkesztve ]

    “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway

Aktív témák