Aktív témák

  • OC

    őstag

    Üdvözletem Mindenkinek!

    Mivel látom, hogy mindenki alulárazottnak tarja a blokkot, gondoltam elmondom én hogy látom a dolgokat és próbálok mindenki kérdésére válaszolni, lehetőleg minél kevesebb offolással.

    #16758 - Játékos:

    Köszönöm szépen :R

    #16761 - Cyberbeni: Elég sokmindent lehet ennyi pénzből venni, de ugyanilyen blokkot nem. Nem akarom ragozni a dolgot.


    #16765 - Lucif-R
    : A h.sz. végén lesz kép. ;)

    #16767 - jones965: Nincs ronggyá lamellázva, nincs iszonyatosan túllihegve a teljesítménykérdés. Azért ezt a lentebb látható képeken is láthatod majd.

    #16770 - jones965: Elég valószínű, hogy csúnyán elvérezne CPU-n. De nem is rossz ötlet, majd rádobom valahogy a quadra :)

    #16771 - Cyberbeni: Ez egy kicsit már akadékoskodó h.sz.-nek minősül számomra. Igen, nincs lehetetlen, minden tönkretehető.

    #16785 - Oibacsi: Például chipsetre, ezért is chipset blokk a neve (vicc volt félre ne érts).

    #16789 - stevee251: Igen, valóban. Nem is vitázom ezzel. De szerintem ez kicsivel okosabb, mint a mips blokkok nagyrésze.

    #16791 - Cyberbeni: Leragadtál a hűtési teljesítménynél attól tartok. Láss már kicsit messzebb az orrodnál. Nem fikázom Tody blokkjait (azt

    megtettem már korábban és fejlődtek is azóta, de nem ez a lényeg), de ez kicsit más. Ha tetszenek Tody blokkjai, használd azokat.

    #16796 - gyurczy: A Swiftech blokkja érdekes példa: műanyag tető, vörörézlemez körbemarva bordázat, minden nélkül talp. DE! Swiftech felírat!

    A gravírra: ezt design-nak hívják kérlek, nem parasztvakításnak. Az lenne a parasztvakítás, ha azt mondanám, hogy attól jobb két fokkal ettől és ettől, mert gravírozott. Nem tévedsz sokat, csak ott a csúsztatás, hogy attól, hogy R.Zoli belinkelte ide, még nem biztos, hogy azért rajzoltam, terveztem, gyártattam, hogy csupán az itt forgó ~20 ember legyen a felvevőpiac.

    "Sok baromságra költöttem már, a vízhűtésem sincs olcsóban, de 15K-t egy chipset blokkért én is sokallok." Detto. Én sem vettem volna meg anno és valszeg most sem venném meg, ha boltból kéne vennem, mert elég húzós ára van. Node nem is magamnak rajzoltam csupán és nem is tartozom a tehetős emberkék közé.

    #16797 - SzlobiG: :R Ott a pont. Persze ez egy topic lehet beszélgetni róla, ezért van.

    #16802 - Joshi: :R Lesz folytatás... ;)
    OC lenni nickem, RZ lenni R.Zoli monogrammja, SC lenni Subcooling.hu logó, enyém meg lenni Subcooling.hu. Remélem így világos :D

    #16806 - Reset Elek:Látom nem hagyod ki most sem Zoli kóstolgatását. Mind1, ez a Ti dolgotok.

    Már láthatod is a képet lentebb. Teszt tervben van magyar és külföldi oldal bevonásával is. Nem bizony, nem a 19. században vagyunk. Nem mentegetözök, csak megjegyzem, hogy egy motoros, egy autóversenyző sem tudja sem matematikai képletekkel leírni (pláne élesben kiszámolni), hogy mi alapján dönti annyira, fordítja úgy, vezeti azon az íven a gépet, amin halad. Egyszerűen érzi. El kell fogadni. Természetesen most szeretném
    hangsúlyozni, hogy nem tartom magam zseninek és közelében sem érzem magam egy élsportólónak (vagy akár egy kicsit is komolyabb sportolónak, bár én is gyorsaságizgattam versenyszerűen). Ha lesznek tesztek, kapsz majd számadatokat, grafikonokat.

    #16807 - WiZARD: Aszem ez az ami nem történt meg. Senki sem mondta, hogy azért ennyi, mert jól hűt.

    És a végén mindenkinek:
    Én lennék a legboldogabb, ha olyan darabszámot rendelhetnék, hogy feléért adhassam a mostani árnak ezt a blokkot. Tehát hogy egyértelmű legyen: nem kaszálok hatalmas pénzeket egy-egy ilyen blokkon, ha eladom. Sajnos nem olcsó a megmunkálása és megvannak az egyéb költségek is. Remélem megtehetem a jövőben, hogy olcsóbban adjam, de ráfizetésért nem fogom csinálni, ez azért érthető szerintem.

    Bocsánat a hosszú h.sz-ért, próbáltam személyenként válaszolgatni, hogy akit nem érdekel, ne kelljen mindent végigolvasnia. Egyenként írogatva tuti pihenőt kapok mondjuk Thrawn-tól :DD

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák