Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz sambenez #5905 üzenetére

    Hosszas nyomozás után én végül egy dróttal játszottam be a P1-be a csatlakozót/kábelt a kismegszakítók alsó ajtaja felől egy teli előlapos Hensel szekrénybe. De kell hozzá, hogy a maszk ne takarja a portot. Elsőre amúgy nehezebbnek hangzik mint gondolod, nem volt 1 óra szerintem, amiben benne volt a drót keresés, méretre vágás, hajlítgatás.

    Nálam is az tette be a kaput, hogy 50-60-ért akarták megcsinálni, volt egy fickó aki visszahívott kis gondolkodás után, hogy akkor jönne, és meg tudok e neki mutatni mindent. Kapcsolás rajz, működés, beállítás, mivel csinálom, hogy lehet grafikont rajzolni, stb stb.. Mondtam neki, hogy persze, örömmel, jöjjön csak, és akkor így mennyi lenne? Döbbent csend a túlvégen... majd rávágja hogy "hát mennyi? így is 60" :D Nem lettünk barátok, és nem én tanítottam meg neki az IoT alapjait :)

    Egyébként én kértem hivatalos állásfoglalást, hogy tudjam lobogtatni ha valaki akadékoskodna, de ez azokat a szerelőket nem hatotta meg akiket megkerestem, és azzal jöttek hogy azt nem szabad/tilos/büntetik/stb.. Aki meg tudta, hogy miről van szó, az vágta papír nélkül is (kevés ilyen volt, bár ez a sztori lassan 2 éves). Leolvasó meg azóta nem járt erre, és szerintem nem is fog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák