Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vigneau #6117 üzenetére
Ez egy passzív ASUS lap Brazos E-450-es APU-val.
Ezt használom filmnézésre, és mostanában játékra (diavetítő módban)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Igen, az egy slot-in-es DVD meghajtónak a helye, de ha oda került volna, akkor csak valami zajos 4cm-es ventit rakhatnál be a ház oldalába.
Arról nem beszélve, hogy csak pár DVD író modell passzol oda. Külső fehér színű BD íróval használom USB 3.0-n. Bele olvad a környezetbe.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szasanyi #6137 üzenetére
Fura ez a barátod. 11 órakor jeleztem neki vételi szándékomat a processzorra és SSD-re. Azt mondta gondolkodik rajta.
Erre 18 órakor meghirdeti a procit is külön. (nekem persze nem szólt előtte/utána). Csak véletlenül láttam meg a másik hirdetést.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vigneau #6153 üzenetére
Megy a variálás. Most a procit úgy hirdeti, hogy csak alaplappal együtt vihető, bár azt mondta ha viszik magában a lapot, akkor enyém a proci.
Csak tudnám minek ennyit bajlódni az árukapcsolással.szasanyi: hagyd, már beszéltem vele.
Más kérdés, hogy mennyire számít dupla hirdetésnek a full config és az alkotó elemek külön.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tegyük fel meghirdeted egyben, aztán külön is, abból eladsz valamit.
Akkor jelentkezik valaki hogy megvenné egyben. De már nincs meg az egész annak ellenére hogy azt hirdeted, ő meg eláll a vételi szándékától.
Nem HA rendszerével van a gond szerintem.
Egy autót sem hirdethetsz egyben és nem viheted el a bontóba.Ha nem sorolod fel tételesen az alkatrészeket, akkor elég sok privit fogsz kapni (vagy nem) hogy ugyan már mondd el mi van benne.
Hidd el nem cseszegetésből kezdtem el ezt mondani, pusztán jóindulatból.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sennheiser U320 nyereményjátékOhh shoot. Csak USA-belieknek él ez a nyereményjáték.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rypejakten #6213 üzenetére
Személyesen vette át, látta mit vesz meg. Gondolom nem egy fekete zsákban adtad át neki.
Innentől kezdve simán rá lehet mondani hogy ő karcolta össze.Velem egyszer olyan fordult elő, hogy egy tökéletesen működő merevlemezt megvett valaki, otthon már fejhibával kattogott neki.
Kénytelen voltam vissza venni, mert nem írtam oda a hirdetésbe, hogy nem veszem vissza.
Szerencsére tudtam gariztatni, és az új merevlemezt is eladtam (másnak).Másik sztori. Személyesen vettem át egy tökéletes állapotban levő merevlemezt.
Otthon vettem észre, hogy a SATA tápcsatlakozó L alakú része le van törve. Nem para, de észrevehettem volna az utcán is.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rypejakten #6217 üzenetére
Szerintem írd meg neki, hogy nem árultál zsákbamacskát, a táp működőképes.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz philoxenia #6224 üzenetére
LOL én észre sem vettem Patrikot a képen egészen mostanáig. Bennem van a hiba?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hivatalos oldal: [link]
És igen... nem a kormányt kell (mindig) szidni, hanem a kereskedőket/vállalkozókat akik már előre emelik az áraikat.
Nagykerek is szépen emelik áraikat a HUF árfolyam változásakor, de ha erősödik a Forint, akkor nem csökkentenek rögtön.
sephi: felső kategóriás alaplapban volt 1 slot hely a kettő kártya között.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem sokkal jobbak mint egy jobb hűtő, viszont drágábbak. Amiben jó, hogy a radiátoron adja le a meleget, amit ki tudsz vezetni a házból. Léghűtéssel ez nem kivitelezhető.
Kis házikóban, amibe szánom ott különösen jó dolog ez, de nem szeretem a vizet. (asszem ezekben nem víz van, hanem valami zselé szerű anyag, ami nem vezeti az áramot)[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #6289 üzenetére
WD az WiDi rendszert is támogat. Néhány monitor/TV vezeték nélküli megoldással kapcsolható rá.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- Eladó egy 400w-os Chieftec tápegység
- JBL T750BT EREDETI/BONTATLAN Bluetooth fejhallgatók
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
- EKWB EK-Quantum Kinetic TBE 120 DDC PWM D-RGB - Plexi
- Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest