Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Vörk vörk vörk...
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz Mercutio_ #10692 üzenetére
Én innen hoztam 2 üveg 3 puttonyos és 1 üveg 6 puttonyos aszút. Ott helyben megkóstoltatta velünk, a 3p-snek jobb íze volt, mint az 5p-snek. Borra nagyon finnyás vagyok (inkább sörös vagyok, abból is a barnát) de ezek nagyon finomak! Az egyik 3p-st már megittuk ^^ A 6p-s meg majd karácsonykor.
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #10738 üzenetére
Én is megvettem a multkor humblebundle-ban, csak origines és azt még nem raktam fel sose.
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Gmail megint felhúzott. Most már össze akarják fűzni az accountokat, de a 3 accomat nem szeretném, hogy egy név alatt kezelje. (Arra most nem akarok gondolni, hogy IP-pattern alapján simán látják, ha akarják, hogy valószínűleg mind3 az enyém. Bár épp beléphet más is a gépemről az accountjával... )
No mindegy, az email szolgáltatáson kívül semmit nem használok belőle, csak zavar a használatában és egyre lassabb. Így most alternatíva után kezdtem el kutatni és szépen kivonulok gmailről.Csak engem bosszant?
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz radi8tor #10792 üzenetére
Pont erről beszélek, bármi áron, de össze akarják vonni a szolgáltatásokat, hogy 1 acc alatt tudjanak mindent rólad.
Lavabit jó lett volna, erre down.
EZT nézegetem, de mindenképp olyan kell, amivel össze tudom hozni a mobilomat is.
Hivatalosnak meg lehet megveszem a nevemet domainnek, 5 USD-ért bérelek havonta egy mailservernek való VPS-t és az lesz a hivatalos emailemwww.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Ez a BF4 megdöbbentően fos.
A csapat semmit nem csinál, még ha kijelölöm a célpontot se. Kb. én lövök le mindenkit, kiabálni azt tudnak. Buta AI. Az se volt semmi amikor a süllyedő anyahajón az ablaküvegen hegyeket láttam tükröződni. Screenshotot is csináltam volna, de ebben a játékban nem lehet. Ami rakéta egy lövéssel leszedett 1 helikoptert, abból amíg nem unloadolja a katonákat 3-at tudok épp belelőni, meg se kottyan neki.
Most meg partraszállás után lehet tankoskodni. Bleh.
Shiftdel.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #10805 üzenetére
A CoD singlek azért jók szoktak lenni szerintem.
Nekem hamar el szokta venni a kedvem multitól a Veér Istvánok hada.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Ugyan nem egy BF4, meg nem is kell hozzá erőmű,
de egy nagy klasszikus, a Blackthorne ingyenes lett.
Irány a Battle.net![ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz föccer #10906 üzenetére
Csendes gépet akartam. Már csak a ShellKretor-féle hiányosan kapott (HDD sínek) Enermax Ostrog házamat kéne lecserélni egy mindenhol porszűrős, atomcsendes változatra.
Én nem tudom Ti hogy vagytok a porral, de a szobámban 3 éve volt padlószőnyeg csere, minden héten porszívózás, felmosás (egyéb helyiségekben), de marhagyorsan látom a porréteget mindenhol...www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Dógozzatok, ne csak az interneten szörfölgessetek!
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Gondolkodtam már én is a gépház zsugorításán.
De akkor külső hangkártya, külső digitalizáló/tv kártya, jellemzően drágábban, mint a belső változatok és ott lógnának a gépről. Nem gyere be :/
Nem számít, hogy nagy a ház, nekem egy a lényeg: csendes legyen. Jelenleg olyan halk, hogy nem vagyok benne biztos, hogy egy vizes hűtés halkabb lenne.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #11070 üzenetére
A gránátalma még egy türelemjáték, a fél óráról jutott eszembe, utána meg kb. 2 perc alatt elfogy
www.vakbelmutet.hu
-
-
-
Cheesy
őstag
válasz Samtya #11086 üzenetére
27 negatív? Ezt a 27 embert egyszerre verte át?
Van itt a Hardveraprón olyan is akinek ugyan 37 pozitív minősítése van, de majd' 2 év után sem tudom elfelejteni a megkímélt Chieftec tápegységet, ami kiderült, hogy nem is működött, felnyitás után pedig...
És én hülye fejjel a csomag megérkeztekor és rápillantve a tartalmára nyomtam anno a pirospontot.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
-
Cheesy
őstag
Az milyen már, hogy szokatlan érzésem van amiatt, hogym ár több mint 2 hónapja nem vásároltam új alkaltrészt? (A családi médiabox nem számít! )
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
-
Cheesy
őstag
-
Cheesy
őstag
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Mindjárt itt az új zsetondobáló doboz:
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Teljesen elbaszták a Hardveraprót ezzel a fizetésés-kiemeléses hülyeséggel, olyan mintha nem is kerülne fel semmi újdonság. Eddig volt olyan, hogy a frissen felkerült termékek között böngésztem, de most már csak a specifikus keresésnek van értelme.
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz szasanyi #11255 üzenetére
Ez azért is jutott eszembe, mert nálunk is leltárelőkészítés van folyamatban, szúrópróbaszerűen egyes cikkekre, de így is jönnek elő olyan furcsaságok, hogy ihaj... Pl. -18kg huzalszeg, hiányzó betonvasak, élvédők, burkolólapok, stb. Az első tételen fordultam le majdnem a székemről, amikor meghallottam, főleg, hogy 1 kg = 1 doboz. Nem kanállal mérjük
embe
Mert kézbeveheted, tapogathatod, nyalogathatod, párszor elsuttogott "My preciousssss..." mellett
Én is jobban szeretem a boxed termékeket.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
"Még" Ugyanígy vagyok vele én is, szeretnék egy még cserélni egy kábelmenedzsmentes, még csendesebb házikóra Csak nem ilyen egérodú mini-micro-nano, hanem normál ATX méretben.
De még nem taáltam meg az igazit. Az tuti, hogy minél kevésbé lyuggatottat szeretnék.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz radi8tor #11332 üzenetére
Ezt meg minden indításnál nyitogatni kell :/ Csak egy power gomb kéne kívülre.
Sőt, szerintem akkor tápot is kellene cserélnem, mert az alaplapi ATX tápkábel nem ér el ilyen formában a proci melletti foglalatig, még úgy is alig, hogy nem az alaplap mögött vezetem... Vagy létezik a 4pin-eshez hosszabító? :Sszerk:
Vakvagyok, az előlepi panel nincs eltakarva, visszavonom![ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #11516 üzenetére
A hallelujáról nekem még mindig Worms + Holy Hand Grenade jut eszembe Kb. 13 éve ha játszottunk azzal a játékkal
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Mindkét videó kúúl!
A lóversenyes az OLD, de marha jó lehet társaságban ilyet játszani!!
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Remélem tartani tudtam a szintjét És ilyenek már 45 pozitív minősítésnél tartanak
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz F e Z o #11586 üzenetére
Ejj... ejj... ha már azt sem veszitek észre milyen igénytelen stílusban küldi nekem az első üzenetét, akkor itt is baj van... Ezt vetettem kontrasztba a pozitív értékelések számával.
Expressz, apród, vatera... süllyedünk arra a szintre.
Egyáltalán nem a hirdetett ár és az eladási ár közti összefüggést akartam mutatni, azt mindenki úgy határozza meg ahogy akarja.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #11610 üzenetére
Ezt úgy mondod, mintha itt mindenki HTPC-t építene
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Egyik moderátorunknak küldeném... , azaz Ratatouille 1 képkockában
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kutya topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest