Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Pedig bíztam benne, hogy tűzoltósági hely, vagy mozgáskorlátozott. Most csalósát okoztál
Minden esetre sajnálom, én még szerencsére nem mentem neki semminek, csak mások jöttek nekem. Tolatni jó tükör nélkül, az meg még jobb, hogy te ezt végig nézed..
mod: egy sorompó volt mögöttem, nem tudtam elkerülni, hogy benyomják az első lökhárítómat.
A legjobb az, hogy egy fiatal srác volt apuka autójával és buli belépőjegyeket, meg kedvezményeket akart adni cserébe[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz Bjørgersson #10071 üzenetére
Én rátennék egy ilyen "lepisilős" matricát és egy konkurens autó lógóját
-
JanR
addikt
Ja meg még új és nem jöttek ki a hibák
Nálam mondjuk mostanra már oszlanak a vélemények. 50-50%-ban van már, valakinek bejön a francia, valakinek nem. Mondjuk ilyen szemszögből minden autóból ki lehet fogni a jót és a rosszat is. Nekem Omega B-m van, mindenki anyázza, akit csak hallottam, meg aki használta. Már 4 éve használom és semmi bajom vele.
Bár az már egyre valószínűbb, hogy a következő autóm, Honda, vagy Toyota lesz
-
JanR
addikt
válasz Mercutio_ #10253 üzenetére
Már ajánlottam neki Ennek a háznak a kisebbike lesz az enyém is.
Kondizni megyek, ma úgy is pont láb nap van Hál' Istennek most szépen odaszoktak a csinos lányok! Januárba mondjuk jobb szokott lenni, jön a sok 'újévi fogadalmas', akkor szokott 1-2 szép lány is jönni, bár nem sok bírja 2-3 hétnél tovább
-
JanR
addikt
-
JanR
addikt
Na az én házprojektem most úgy áll, hogy megrendeltem a Bitfenix Phenom mITX házikómat az merlin-kompnál, mivel nem várok arra, hogy hátha valahol majd kapható lesz.. 4-5 munkanapot írtak. Esetleg ha valakinek fontos, hogy milyen a házikó, átvétel után írhatok róla.
-
JanR
addikt
Na most NV elég csúnyán ledobta az árakat és jön a dilemma..
GTX 770 vs R9 280X?
-
JanR
addikt
válasz radi8tor #10736 üzenetére
Az a baj, hogy nem estem tőle hasra.. Oké, hogy brutál, de elég forrófejű is, max ha valami jó hűtéssel jön és értelmesebb árban lesz (oké, most se rossz, de ennyit nem akarok rászánni). mITX házikóba nekem olyan vga kell, ami erős is, halk is és nem játssza el nekem a "Túl a barátságon" című filmet..
-
JanR
addikt
válasz Mercutio_ #10745 üzenetére
Volt már mITX-m, egy stock GTX 680-l, prodigy házikóban, nem annyira melegedett, de amit radi írt, a GTX670 és a GTX760 számomra kevés (tudom, tudom.. de akkor is). R9 280X MSI Gamingbe gondolkodom nagyon, de megvárom, hogy fog alakulni a GTX 770 / 780-k ára és azokat is átnézem.
-
JanR
addikt
-
JanR
addikt
válasz Bjørgersson #10758 üzenetére
Hol is kell regisztrálni?
-
JanR
addikt
válasz Vigneau #11220 üzenetére
Még mindig a ház téma a kérdés nálad?
Mert én mikor "beleszerettem" a phenomba, azt hittem hamar kapható lesz. Azóta se látok sehol, a merlin-nél meg érdekes módon múlthéten a rendelésükből pont az én házikóm (bitfenix phenom) sérült meg.. és mivel a nagykernél sincs most ilyen ház várjak még 1 hetet. Néztem más alternatívákat, de nem találok egyet se ami megfelelne, így kénytelen vagyok várni, csak szívás az egész.
-
JanR
addikt
válasz Bjørgersson #11535 üzenetére
Na ezt neee Asszony nem érti miért nem tudom abbahagyni a röhögést
-
JanR
addikt
Na a merlinhardver-nél sem vásárlok többet Szegény smiti is vár a kábelére a házikóm miatt (érdekes, hogy 4 hét alatt nem sikerült még beszerezniük). Lassan ott leszek, hogy előbb érek ki a bécsi advent vásárba, mint idehaza megjön. Viszont akkor odarendelem a barátaimhoz... Vicces egy kicsit, bár az a legszörnyűbb, hogy máshol meg nem kapható ez a ház.. (Bitfenix Phenom m-ITX).
-
JanR
addikt
Amikor anno váltottam SSD-re, egy WD black-ről tettem (ami a mai napig meg van még és teszi a dolgát - nem csendben, mert elég hangos ). Akkora különbséget nem vettem észre, mert annyira gyors a black is. Jó azért a boot idő az jelentős változáson esett át, de úgy általánosságban nem estem hasra.
-
JanR
addikt
válasz Cheesy #11776 üzenetére
Én eddig elvoltam 1 munkahellyel, csak sajnos beláttam, hogy nem elég nekem sem. Reggel 6-kor kezdek a jelenlegi cégemnél, nagyon jó esetben délután 4 körül otthon vagyok. Ott meg indulnak a gépjavítások, win telepítések (ez megrendeléstől függ, de itt karácsony előtt annyira nem szoktam unatkozni). Annyit határoztam el, hogy vasárnap 12:00-tól enyém az idő és nem a munkáé. Na jó, azért a kis feleségem sem szoktam mellőzni Jó lenne egy állás 6-tól 2-ig, aztán abból kényelmesen megélni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest